Louis Lørdag,  Louis Vuitton,  Luksusliv og drømme,  Shopping og Inspiration,  Skønhed

Ugens favoritter: Nilens Jord Glimmerlak + Louis Vuitton Ring

Nilens jord 693
Jeg har lagt mærke til, at jeg helt ubevidst går lidt på jagt i min garderobe om søndagen – dels for at rydde lidt op, men også for at finde et par ting, som jeg måske har overset længe eller som er nye og skal i brug. Kunne være meget hyggeligt, at prøve at huske at lave et “ugens favoritter” – indlæg?
Den forgangne uge har disse to smuksakker været at finde på mig. Glimmerlakken, som lå i en goodiebag, er fra Nilens Jord (nr. 693) og er svagt rosa. Den har flere forskellige størrelser runde glimmerstykker i. Nogle er holografiske, så neglene får sådan et fint finish. Se den på mine negle her.
min finger har denne LV-ring siddet de fleste dage (det lugter lidt af Louis Lørdag, ikk’). Pludselig fik jeg lyst til guldsmykker og farver, hvilken den kombinerer på fineste vis. Den er en 4-5 år gammel, men ser fuldstændig ud som ny. Jeg passer godt på den, men kvaliteten er også rigtig fin.

Apropos garderobe…..påsken har for mit vedkommende stået i oprydningens tegn. Det er aldrig lykkedes mig at vise jer mit walk-in, som jeg vist har lovet, men det skyldes udelukkende, at det aldrig blev rigtig godt. Det blev mest bare rodet. Nu har vi lavet en plan og jeg er faktisk ved at flytte værelse. I samme moment har jeg besluttet, at der skal hård hånd til, for jeg SKAL have et mere ryddeligt 2013. En del må simpelthen lade livet, en lille del skal til salg og så håber jeg, at jeg får langt større overblik over mine ejendele. Det ville også være herligt, hvis jeg kunne vise jer værelset en dag 😉

Læs også:  5 parfumer jeg er vild med for tiden og de bedste steder at købe dem online

Håber at I nyder påsken og familie/venner 🙂

9 Comments

 • Heidi

  Den ring er virkelig smuk, og lækker neglelak. :O) Som tidligere sagt, så har jeg dyb respekt for din kærlighed for LV. Du har det ikke bare fordi alle andre har. Jeg bør også rydde ud i mit klædeskab, ville ønske jeg havde et walk-in. Men der mangler et rum.

  God lørdag til dig søde

 • Sabina

  Ringen elsker jeg selvsagt 😀 Men lakken er jeg da også helt pjattet med! Tak fordi du lige skriver nummer på den, så er den nem og hurtig at skaffe ;o)

 • Guapizimo

  Ringen er virkelig smuk og så fint med farverne i den og så kan man bestemt ikke se at den er 4-5 år gammel! Nilens Jord lakken er helt sikkert også en af mine favoritter.

 • Cfashion

  Ringen er rigtig smuk – men jeg syntes også LV’s smykker er fantastiske 🙂 Lakken er en rigtig tøse-lak men på den fine måde. Jeg håber på at du en dag viser os dit skab, personligt er mit skab helt til rotterne, jeg burde tage mig sammen og få sorteret og solgt ud! I går måtten en af mine hylder bukker under for presset, og jeg kunne ikke en gang sætte den på plads igen – det ligner pt noget er lyv 🙁
  Påsken bliver nydt i fulde drag i min lille familie 🙂
  Kh Camilla