Min stil,  Shopping og Inspiration

Outfit 13.23: The Oldschool Fannypack & Aztec Leigh jeans

IMG_0455-001
I går var på alle måder en lækker dag – solen skinnede og jeg trak blogstikket totalt ud. Til gengæld eksperimenterede jeg lidt med outfittet…. Bæltetasken er ret praktisk, men nok noget jeg for det meste har forbundet med rejser. I går blev den imidlertid en del af outfittet på den gammeldags måde rundt om livet. Den virkelig Copenhipsteragtige måde at bære den på, ville være sådan crossbody og indrømmet, det prøvede jeg først, men syntes egentlig mest det lignede en tredje babs og det er der vel strengt taget ingen der synes er ret fikst ha ha 🙂
Bukserne er nye og ret så fine med det sort/hvide print – de er fra Topshop og fås både i alm. længde og tall, hvilket jeg har, så jeg får noget mere længde i benene.
Det er sikkert et outfit der deler vandene – især pga. af bæltetasken, men en gang imellem skal man som bekendt prøve noget nyt.  😉 Spændt på, hvad I synes?

dagens27

bukser: Topshop * bæltetaske: Beck Söndergaard (gave, goodiebag) * jakke: Warehouse * gul top: H&M * pink armbånd: Dyrberg Kern * ur: Police * støvler: Acne

Læs også:  Forbrugsbevidsthed: Sådan gik september og et par tricks til starte en god proces

27 Comments