Shopping og Inspiration

Cravings: 9 Fashion Påskeæg

Rika Iron girlBeige 2nd Day sweatshirt, sorte Charles Philip loafers, creme Rika iron girl sweatshirt, neonorange Day armbånd, grønne shorts fra H&M, nittearmbånd fra Liebeskind, Opi neglelak (her, hvor alle Opi kun koster 49,-), nude Color Riche læbestift fra L’Oréal (hos Nelly, hvor der er 250 kr. i rabat ved køb over 500 med koden yp3GFFpm4r), leopard espadrillos fra Ellos (, hvor der er 40% med koden 270705). Der er benyttet affiliatelinks i teksten.

Selv om et lille chokoladepåskeæg da ikke ville være at kimse ad, så ville jeg nu hellere have et modepåskeæg, hvis jeg kunne vælge – der er så mange fine forårsvarer rundt omkring og jeg kan mærke, at de lyse ting begynder at vække min interesse. Disse 9 lækre sager måtte meget gerne bo hos mig hver og én, så jeg kunne føle mig helt klar til solens varme 🙂 Et par af tingene finder med stor sandsynlighed nok vej, men det hele ville være at øve vold mod mit visakort hihi….
Måske kan I gætte, hvad jeg har købt, men mere vigtigt – hvad går I og drømmer om at få i jeres modepåskeæg? 🙂

Læs også:  Louis Vuitton rygsæk - når man har ønsket sig noget i 100 år

19 Comments

 • Tina

  Alt det der, ville jo være helt vildt fint sammen 🙂 Okay, måske ikke lige to par sko 😉
  I mit modepåskeæg måtte der gerne være et par loafers, en draperet nederdel ala T by AW eller bare en lille, fin lyserød t-shirt til 80 kr. fra H&M som bliver ved med at blive udsolgt på nettet!

 • Guapizimo

  Har du egentligt set de nye 2ND Day Sweatshirts IRL? De nye modeller ser nemlig “slankere” ud og den gamle jeg prøvede sad slet ikke godt på mig 🙁

  Jeg har jo sendt manden af sted med et par ønsker, så jeg håber at han kommer hjem med en Bvlgari BLV II duft som jeg er løbet tør for og så et Cruciani armbånd, hvis han kan finde butikken 😉 Det ville bare være så dejligt personligt at få sådan et fra ham 🙂

  • Malsen

   Håber du får påskeæg af manden så 🙂
   Nej. Det har jeg ikke, men jeg tror det er samme model med en lille smule løse ærmer.

  • Malsen

   Hmm.. Det er jeg ked af. Kan se at man skal købe for min. 200 kr. (Efter rabat). Kan være det er derfor? Det var jeg ikke lige opmærksom på tidligere.
   God påske 🙂

    • Malsen

     Det er underligt 🙁 Der står helt nøjagtig:
     Vilkår: Nybestilling over 200.- (efter fratrukket rabat) på tøj, sko, accessories, boligtekstiler, indendørsbelysning, tapeter og tæpper hos Ellos. Maks 1 gang pr. kundenr. Til og med 13. juni 2013..
     Kan ikke kombineres med andre tilbud og nedsatte varer. Gælder ikke varer mærket med “Ingen rabat”.

 • Sascha

  Og nu var du skyld i at jeg måtte klikke de shorts hjem :p
  Og de kunne selvfølgelig ikke komme hjem uden følgesvende

 • Lullumut

  Jeg gad godt lide tøj fremfor chokolade, haha 🙂 Har lige været på shopping i Emporia i Malmø, men jeg kom ikke hjem med noget. Der var alt for mange mennesker, og jeg kunne slet ikke finde rundt 🙂 Tror jeg skal lure lidt på nettet senere 😉