Louis Lørdag,  Louis Vuitton,  Luksusliv og drømme,  Shopping og Inspiration

Louis Vuitton AW13 shoes from my heart

Louis Vuitton aw13
Der har alt for længe været stille omkring Louis Vuitton her på bloggen – ikke fordi jeg ikke har villet dele alle herlighederne med jer, men fordi min tid til at gå i dybden omkring nyheder mm har været så lille. Det her mærke betyder jo så meget for mig på flere niveauer og derfor føler jeg altid, at jeg skal levere lidt ekstra, når jeg skriver om det.
Måske giver det slet ingen mening, at et fashion brand kan have personlig betydning for en, men hvis I har læst med længe, så ved I også, at det er et mærke der har fulgt mig i mange år, en historie jeg har nydt at lære og dele og noget der har givet min stil det lille ekstra. Engang var det nemmere for mig, at erhverve nye ting til samlingen – af to grunde. Dels, så havde jeg flere penge mellem hænderne til mig selv og dels var priserne en lille smule lavere end de er i dag. Når begge de to ting får modsatte fortegn, så bevæger muligheden for at købe sig endnu længere væk fra mig, hvilket både gør mig irriteret og faktisk også lidt ked af det, for jeg vil jo så gerne indimellem have en ny ting. Jeg synes, jeg ser den ene limited kollektion efter den anden gå min næse forbi og måske af den grund, bliver jeg også lidt mere blind for, hvad der er i de nyeste skuffer og hylder på Amagertorv i København. Skuffelsen ved ikke at kunne købe. Jeg ved godt, at det kan lyde virkelig mærkeligt og materialistisk i en grad, som nærmer sig uanstændigt, men det er ikke at købe LV der betyder noget for mig …. det er at eje lidt mere af den dna som jeg virkelig virkelig elsker. Lidt ligesom, når nogen samler på virkelig dyre malerier eller samler et sindssygt dyrt stel til 36 personer.
Da jeg fx skrev, at Marc Jacobs ikke længere skulle være Creative Director, var det en stor nyhed for de fleste, men for mig var det et seriøst stik i hjertet, for han har formået at fylde Louis Vuitton rammerne ud i 2013-format uden at gå på kompromis med den inderste brand-kerne. Dna’et. Og jeg er oprigtigt bekymret for, hvordan mærket nu vil blive formet.
Nå, men hvorfor så skrive alt det her vås?
Jeg ved, at mange af jer læser med, fordi I også kan lide LV og jeg ved, at mange af jer er vilde med Louis-lørdag indlæggene. En del efterspørger dem jævnligt faktisk. Måske forsøger jeg blot at give en forklaring på, hvorfor jeg ikke er så skarp i Louis-pennen i øjeblikket, men jeg vil også gerne understrege, at Louis stadig er her ….. faktisk gik han aldrig ….. og at der kommer gang i de indlæg igen. Promise! 🙂 Ind til det bliver lørdag igen, kan vi nyde nogle af de efterårsmodeller, som har ramt butikkerne allerede. Nu siger jeg bare noget ikk’ … men de der leobasser fås også i en khaki-udgave. Halleluja, de er saftsuseme labre!

Læs også:  Louis Vuitton rygsæk - når man har ønsket sig noget i 100 år

Gå mere på opdagelse her og så håber jeg at indlægget kastede lidt lys over noget du måske har tænkt på. Hvis ikke, så nøjes med at nyde billederne af nogle virkelig smukke sko! 🙂

Hav en skøn søndag – der er outfit lidt senere, så tjek hjertens gerne tilbage 😉

Louis Vuitton aw13 Louis Vuitton aw13

7 Comments

 • Sabina

  Åååååh hvor er jeg glad for det indlæg! Og du lyder ikke materialistisk eller noget i den stil. LV betyder så meget for dig, at det selvsagt er hårdt når der ikke er plads til det.

  Synes også priserne er steget for i år, generelt de seneste år. Den ældste taske jeg har, koster faktisk lige over det dobbelt i dag – oh my!

  Din ærlighed i dette indlæg er fantastisk! Elsker det! Elsker Louis billederne og “desværre” også de alt for ekstra leo sko 🙂 Jeg leger lige at jeg sprang delen over med at de findes i en anden farve 😀

 • Birthe

  Uanstændigt, nej, ved du nu hvad.
  Forkælet, måske, men du er da ikke specielt forkælet, synes jeg.Slet ikke. En hobby koster altså!
  Men det ER blevet dyrt hos LV.
  Som sagt kærtegnede jeg en lille taske til en uhyrlig sum i cannes og gik lidt bedrøvet væk, for den sum vil jeg ikke gå med over skulderen, kan ikke uden at føle mig til grin.
  Men lad os nu se, det samme sagde jeg engang om tørklæderne…
  Prøvede et par skønne sporty sko senere, sådan nogle med elastik i kanten, skønne at se på og gå i…. Min mand sagde køb dem dog, overtale, overtale, men, hvis et par sko koster hen mod 4000 skal det være noget jeg har sukket efter LÆNGE, lagt penge i en cigaræske osv, prøvet 10 gange, ikke bare ” guuud, de er da meget søde”.
  Jeg gruer osse for fremtiden for LV
  Når cookie begynder at gå med aviser og arbejde hos MD får du råd igen. Hihi
  God søndag.

 • Heidi

  Jeg tager hatten af for din passion for LV, og elsker dine indlæg og ærlighed omkring mærket. De laver nogle fantastiske design, i tasker, tørklæder, sko m.m. Men prislejet er alt for højt til jeg kan være med desværre. Så skulle jeg give afkald på alt for meget, og det er jeg ikke klar til. :O)
  De sko er jo smukke, og bikerstøvlen skulle da slet ikke komme herhjem uden at blive her. I´m in love.
  Tak for et fint indlæg, vi ses senere.

 • Bolize

  Et rigtigt åbenhjertigt og fint indlæg … ja, børn er dyre i drift og man vil dem jo kun det aller-aller bedste og “skubber sig selv lidt i baggrunden” – HELT normalt skulle jeg hilse og sige, men bare vent … årene flyver af sted, så pludselig er der igen råd til at dyrke passionen for fuld skrue 🙂 ♥

 • Guapizimo

  Jeg er rigtig glad for dine LV indlæg fordi jeg ved at LV er din store passion og det kan også mærkes i indlæggene. Og mht. hvad du bruger dine penge på (ud over Cookie) så handler det jo om prioritering, måske vælger du noget fra andre bruger store summer på, sådan er alle så forskellige. Håber snart du kan forkæle dig selv med en LV godte, ellers kommer julemanden forhåbentligt snart forbi 😀

 • Lise/walkinrunout

  Kender det, Malsen… lige præcis det du skriver.
  Men børn koster bare en bondegård, og jeg ville slet ikke holde af dig, som jeg gør, hvis du brugte alt din energi og alle dine penge på LV…
  Kram!