Min stil,  Shopping og Inspiration

Buksedragt og Cashmere

Only strap jumpsuit Style Butler Perle drape Style Butler Perle drape Pandoran feather
Som modvægt til det lidt mere teksttunge indlæg i formiddag, kommer her en letfordøjeligt outfitpost. Flere og flere dage, står jeg op om morgenen og har bare lyst til at have sort på. Heldigvis, synes jeg, at jeg efterhånden har fået så mange sorte styles i min garderobe, som har forskellige teksturer og materialer, at det går fint at få kombineret, så det ikke bliver kedeligt. Min buksedragt, som jeg skrev om her, har været et virkelig scoop og jeg er overrasket over, hvor fint den holder i vask. Har dog brugt den sorte mere end den grå – synes den sidder bedre, hvilket er lidt mystisk, da det er nøjagtig samme størrelse.
Cardiganen fra Style Butler er dejlig lun, da den er i cashmere og så draperer den fint foran. Acne-støvlerne er mine favoritter i skosamlingen…. tror jeg har nævnt det før, men hvis jeg havde råd, gik jeg kun i fodtøj fra Acne. Absolut bedste jeg nogensinde har haft. Lidt Pandorafjer, som smykker og så var den torsdag i hus 😉

I fredags var jeg til Tyrolerfest på jobbet. Det var en abefest af dimensioner og jeg regner med, at der kommer billeder i løbet af ugen. Er spændt på om der er nogen der er gode nok til, at I kan se mit outfit. For pokker det var ømt! 😀 Lørdagen gik med at ligge stille. Meget stille og pludselig blev værdien af, at Cookie har en mormor og morfar som tilfældigvis skulle passe fra i går til i dag, noget højere end jeg havde forestillet mig nogensinde … ha ha … mor har ondt i håret. Meget ondt i håret. Gør det aldrig mere. Ind til næste gang 😀

Læs også:  Den perfekte gave

6 Comments