olivengrøn jakke leopard
Min stil,  Shopping og Inspiration

Olivengrøn leopardjakke [outfit]

Okay, så olivengrøn er vist ved at gro lidt på mig, tror jeg. Er faktisk meget sjældent til grønne ting, men der er bare nogle virkelig smukke nuancer derude i butikkerne lige nu, at jeg slet ikke kan lade være. Olivengrøn fremhæver noget glød i huden, synes jeg og det er det der er virkelig pænt!

olivengrøn jakke leopard

Den olivengrønne plyssag fra H&M, som jeg viste jer her, har allerede været på to gange. Er vild med den og håber jeg bliver lige så vild med jakken her, som jeg købte for en måneds tid siden til den nette sum af 299kr. Den er fra Soyaconcept og egentlig et mærke man burde kigge lidt mere på indimellem…. der er rigtig mange fine trend styles til en billig penge. Materialerne er ikke altid naturlige, men hvis bare det er polyester, som er lavet ordentligt, så er det altså helt ok med mig. Akryl er jeg ikke så god til, men det handler altså om åndbarheden.
Desværre kan jeg ikke give jer et link til den, da jeg simpelthen ikke kan finde den online, men mon ikke i alle kommer forbi en butik som forhandler Soyaconcept.

I dag er jeg lidt på farten – der er et arrangement inde i byen og jeg håber at kunne nå i Louis Vuitton inden. Har liiige en date med en sort taske, som skal med hjem. Den perfekte crossbody i den perfekte lille størrelse. Man skal åbenbart bare vente længe nok, så laver de det man går og ønsker sig 😀 Har altid syntes at de almindelige pochetter var fine, men liiiige et nummer for små desværre, så selv om jeg har et par stykker, så er de oftest blevet brugt til deres oprindelige formål …. som accessory pung til en større taske. Jeg glæder mig til at vise jer den, for jeg er RET sikker på, at I vil være enige med mig i, at den er lige spot on! Håber at tiden er på min side, så jeg også kan nå at se lidt på de andre nyheder mens jeg er derinde.

Læs også:  Man siger vel ikke nej tak til at få penge tilbage på de webshops hvor man alligevel handler?

Hav en SKØN weekend! Hvad skal I lave i dag? 🙂

PS: Hvis der er nogen af jer, der lige skal have en BLACK SWAN ting, så er der gratis fragt her i weekenden … sig til, så bestiller vi det du skal have 🙂 Skriv en mail … den ser jeg hurtigt (marlene.d@blackswanfashion.com) eller bliv medlem af min FB-Black Swan gruppe lige her, så kan du skrive til mig direkte derinde.

2 Comments

    • Malsen

      Håber du kunne lide dem 😀
      Forhåbentlig havde du også en god lørdag? Min var fyldt med kærestehygge eftersom Cookie er hos mormor og morfar.