Livet er en fest

#Appreciateyou by Pandora Essence

Vi har talt om dem før. De indre værdier, som jeg er så glad for at Pandora har valgt at bruge i deres unikke Essence kollektion. De værdier, som gør, at vi holder fast i bestemte mennesker i perioder af eller hele vores liv. Måske matcher de indre værdier og dermed ser man et genskær af sig selv i en anden person. Måske er det modsætninger der tiltrækkes. Måske er det værdier, som man ville ønske man selv besad og som man derfor instinktivt leder hos i en anden. Faktum er, at jeg kan vedkende mig alle tre muligheder. Der er betydningsfulde personer i mit liv fra alle tre kategorier – helt bestemt.
Pandora har netop lanceret ni nye charms i deres smukke Essence-kollektion og den tilhørende kampagne hedder #Appreciateyou – der lægges vægt på den glade giver af et charm til en anden og at man opfordres til at dele sine historier om de mennesker, som man sætter pris på. Af alle mulige grunde – læs mere under billedet.

Skærmbillede 2015-05-17 kl. 13.15.29

Skærmbillede 2015-05-17 kl. 13.17.00

 

Naturligt måske at pege på de helt tætte relationer, men hey …. der er jo mange mange andre, som man også sætter pris på jf. min indledning. Jeg kunne da nemt nævne min frisør fx, som formår at bære over med min håbløse selvkritik og min ubeslutsomhed. Hvis hun skulle have et af de otte nye charms, så ville jeg klart give hende det smukke charm med de røde sten “Caring“. Hun bekymrer sig nemlig om mit velbefindende og hun forstår lige præcis, hvor vigtigt for mig mit hår er.
Min mor skulle naturligvis have “Love” fordi hun elsker mig betingelsesløst, min bedste veninde skulle selvfølgelig have “Faith” fordi hun altid tror på mig uanset hvilken tåbelig idé jeg fortæller hende om, min anden bedste veninde skulle have “Friendship“, fordi hun uanset hvad altid vil være min ven osv. osv. De værdier tror jeg de fleste af os kan dele med nogen tæt på os i vores liv, men jeg havde lyst til at tænke mig rigtig godt om og fortælle jer om en person, som ikke har været i mit liv så længe. Hun er allerede en god veninde og jeg er sikker på, at hun bliver endnu tættere med tiden 🙂

Læs også:  Sommerpostkort

Appreciateyou

For noget tid siden begyndte jeg at sælge tøj i min fritid. Det er et sjovt job med store udfordringer – akkurat som jeg elsker det, men det er også ensomt til tider. Især når man i perioder ikke synes det er ned ad bakke, men at man virkelig skal knokle for at få sin succes. I begyndelsen savnede jeg ikke så meget sparring – alt var nyt – men som sæsonerne skred frem og jeg blev bedre og bedre, begyndte jeg også at savne en fra “holdet” at sparre med. I naturlig forlængelse af en kick-off blev hun og jeg enige om, at et sammenhold var godt for os begge. Et sammenhold som primært skulle bestå i at støtte hinanden “derude”, før og efter salg, sådan at vi dels kunne evaluere vores præstationer, men også snakke om, hvad der skulle til af strategier for at blive bedre. Og en til at lægge hånden på skulderen, når det begyndte at gå lidt for stærkt. En til at sige “Ro på” på de rigtige tidspunkter. Vores jobmæssige sammenhold voksede fra at handle om tøj til at handle om alt muligt andet også …. hun er et af de mest ærlige og skøre mennesker jeg kender og jeg sætter umådelig stor pris på, at hun er kommet ind i mit liv. Skulle jeg kunne give én person et af de ni nye Pandora Essence charms, så ville det være hende. Og hun skulle naturligvis have “Appreciation“, for det er lige præcis nøgleordet. Taknemmelighed. Du er herlig, Amira. Tak! Billedet er fra vores London-tur med Black Swan, så det er ikke svært at se, at vi også har det vildt skægt sammen 😀

Læs også:  Temafødselsdag - fra lille til stor

Jeg håber, at du vil dele din #Appreciateyou historie her i en kommentar? Faktisk ville jeg elske det! Jeg trænger til at have sådan et indlæg her, hvor der bliver delt de gode, sjove, virkelige eller fine historier. Jeg glæder mig til at læse dem alle igen ….. og igen, når det en dag bliver regnvejr. Sådanne tråde forgår nemlig aldrig. Fortæl! Jeg er klar 🙂

PS: du kan også dele dit billede på insta …. hvis du gør, så tag lige mig også (@malsen), så jeg kan se <3

Indlægget bringes i samarbejde med Pandora.