Louis Vuitton,  Luksusliv og drømme,  Rejser og ture,  Shopping og Inspiration

Til High tea på D’Angleterre med LV

      

Årh det har været en dejlig dag! Først på kanalrundfart med mine nye elever, derefter på super hyggeligt besøg hos pigerne i Starklint PR som gav kaffe og ly for regnen – tak ❤️ Derefter direkte på D’Angleterre, hvor Louis Vuitton havde inviteret på High Tea med et overflødighedshorn af kager og sandwiches. Jeg havde inviteret min mor med … Det var for længe siden vi havde haft lidt mor og datter tid. Så hyggeligt. 

Jeg havde et temmelig enkelt outfit på bestående af min nye blonde tee fra Gestuz, som jeg skrev om her, i kombinere med sort skater skirt fra BLACK SWAN. Selvfølgelig LV accessories – halskæde og taske. 

På vej hjem opdagede jeg dog at by Malene Birger har en outlet shop på Købmagergade! Alt er minus 70%! Jeg købte nogle vildt gode ting som jeg glæder mig helt vildt til at vise jer 🙂 kan anbefales at besøge shoppen … Også lidt farligt

Læs også:  Når man nu har en badebro, men ingen god badedragt

9 Comments