Skønhed

Vind en sommerlækker hårfri hud med PHILIPS LUMEA!


VIND en Philips Lumea IPL 2008/11 til en vejlende udsalgspris på 4.995 kr.!

IPL – Intense Pulsed Light – er en teknologi som benytter lysimpulser der, kort og godt, dræber hårsækkene og minimerer vejen for at nye hår kommer til. Philips giver os dermed muligheden for at få fine bløde ben hele året, samt bedre mulighed for at fjerne uønsket hårvækst på fx ansigtet, maven eller i bikinilinjen. Vi kan sidde derhjemme og udføre behandlingen, som kun tager omkring 15 min. for benene fx. Ved at vedligeholde resultatet, behøver man altså ikke give sig i kast med hverken pincetter, skrabere, voks eller epilering. Behandlingen er smertefri. What? Yes, yes 😉

Philips skriver selv i deres produktbeskrivelse:
“Vores kliniske test har vist en betydelig reduktion af hårvækst efter kun fire behandlinger med to ugers mellemrum, der resulterer i glat hud uden hår. Disse resultater kan vedligeholdes ved blot at gentage behandlingen efter behov. Tiden mellem behandlingerne afhænger af individuel hårvækst.”

Jeg glæder mig helt vildt til at teste den og Philips vil samtidig gerne give en af jer muligheden for også at teste dette vidunder – hvor vildt er det lige! 🙂 Personligt, glæder jeg mig til at se, om den virkelig kan det den lover og om jeg endelig kan smide alle de andre hårfjerningsapparater og -midler ad pommern til. Jeg lover at komme med en update om 3-4 uger.


Hvordan vinder du så denne skønne præmie?

Like dette facebook-opslag direkte fra opslaget, som du finder her, plus like min facebookside lige her – dette er et krav for at deltage og de af jer som desværre ikke er på Facebook, må springe denne over og glæde jer til den næste jeg har i ærmet til jer <3 Du må naturligvis gerne lægge en kommentar på opslaget også, men det er ikke et krav.
Du er selvfølgelig hjertelig velkommen til også at lægge en kommentar her på indlægget, hvor du måske beskriver, hvorfor denne Philips Lumea ville redde lige præcis din sommer <3
Deltag senest d. 21. maj.

Læs også:  Trænger du til at prøve en ny duft?


Der er dog lige et lille obs! …. der er nemlig nogle få hårtyper, som ikke reagerer på lysbehandlinger og det drejer sig om rødt, lysblond og hvidt/gråt hår. Philips Lumea egner sig heller ikke til meget mørk hud. Men så kan man jo vinde den til sin veninde og mon ikke man så scorer de bedste venindepoint, hvis man kommer til kaffe med sådan en bandit her under armen …. det tror jeg nok 🙂

Philips Lumia er afholder af denne konkurrence og kan du slet ikke vente med at få fingre i sådan en her, så er der 200 kr. i rabat med koden Philips-Lumeakampagne på Wupti.com

STORT TILLYKKE til RIKKE BB – du har modtaget en mail 🙂

53 Comments

 • Maria Seidelin

  Efter en kompliceret graviditet trænger jeg sååååå meget til pleje af min krop – denne ville være den perfekte start. Krydser fingrene xxx

  Kh Maria Seidelin

 • Helle Rick

  F A N T A S T I SK lækker og yderst velkommen Give Away. Jeg har alt det den kan, og jeg lover dig for den kommer på overarbejde 😉 Jeg er kommet i en alder hvor hårene på hagen er blevet meget mørke og desværre er der en del. De hives ud med pincet dagligt, og jeg vil ønske jeg kunne slippe for det. Måske jeg er ved at blive kvinde med skæg 😉 Hold nu den vil redde resten af mit liv. Ben, bikinilinie og under armene som alle har, skal den selvfølgelig også fjerne. Det bliver so nice da 🙂 Come on baby 🙂

 • Lone Hymøller

  Wauw…sikke en lækker præmie 🙂

  Perfekt inden vi skal på stranden og vises frem 😉

 • Marlene Høj

  Ej, det kan jeg sørme godt bruge – Hader at barbere benene næsten hver dag i sommerhalvåret!
  God søndag 🙂

 • Camilla K. Olesen

  YES MAN’! Det er første gang at mit kommunefarvede hår og min blege hud har en fordel. Altså burde det være muligt at fjerne hårene på min hud. Fedt. Jeg bruger alt for meget tid på hårfjerning, så det ville være så fedt at slippe. Jeg har liked din facebookside, opslaget og delt det. 🙂 Selvfølgelig!

 • malene grove

  Ville være en drøm med den smarte tingest. Den vil både jeg og min datter på 15 helt sikkert bruge flittigt, specielt til sommer 🙂

 • tanja mortensen

  ville redde min sommer fordi jeg simpelthen er så træt af behårede og grimme ben, men hader at barbere mig så ofte

 • Bettina Lydersen

  IHHH det kunne jeg vildt godt tænke mig at vinde – jeg krydser alt og håber så vildt at blive den heldige vinder af denne fantastiske konkurrence hos Malsen <3

 • Jane Rønsted Tvede

  Åh det vil falde i gode hænder hos mig og vil elske den forkælelse

 • Karina

  Jeg tror ikke der er noget mere irriterende end at skulle fjerne hår!! Der så *bandeord* bare kommer igen!!!! Åhr….. Jeg er mor til to, har den perfekte hudfarve og også hårfarve -og jeg har altså ikke TID til alt det her barberingshalløj hver dag 🙂

  Jeg ville knus elske denne her, og vogte over den med mit liv!!!

  /Karina

 • Merete Louise Østberg

  Wauw genialt lige noget for mig, for man (jeg?!) får åbenbart flere, tykkere og mørkere hår jo ældre jeg bli’r…

 • Gitte Meier Nielsen

  Det er bare drømme præmien , jeg har længe ønsket mig sådan en, både min mand og jeg har uønskede hårvækst nogle steder, sp ville bare være lækkert at vinde

 • pia sroka

  Den vil redde min sommer, ved at jeg kan tillade min at gå i shorts,og vise mine bare ben frem,jeg har meget mørke hår på benene,og de vokser meget hurtigt, og er lange og meget tydelige, så ville det være lækkert hvis den kunne hjælpe,da jeg er træt af at bruge en skraber. 🙂

 • Monica Figgé Jensen

  Jeg er træt af at bruge skraber hele tiden og igen, så det ville være dejligt med en Philips Lumia, så kan jeg have lækre ben hele sommeren 🙂

  • Marlene D

   Jeg forstår det nu sådan at jeg gerne må, når det er fra eksterne side der stilles krav og altså ikke direkte på FB, men nu har jeg alligevel modereret kravet, så det i hvert fald ikke strider mod nogle regler. Tak for din oplysning 🙂

 • Sam Madeleine Athena Conradsen

  Denne ville helt sikkert redde min sommer, da jeg bl.a. skal være Frivillig på Roskilde, hos Mellemfolkeligt Samvirke og derfor være på festivalen fra 22. juni til 7. juli. Lige efter fylder jeg 20 år og d. 18. juli, skal jeg så til festival i Holland – massere stress på og at spare lidt barbering, ville da være en kæmpe hjælp, så man stadig kan være lidt lækker og upelset, trods der skal være knalds på, næsten alle dage! <3

  xoxo,
  Sam Madeleine Athena

 • Caroline Stadsbjerg

  Jeg er doven, og ikke fan af skrabere. Hvis ikke jeg havde en kæreste ville jeg ikke gøre noget ved benene mere end et par gange over sommeren tror jeg! Det er ikke fordi jeg ikke elsker glatte, labre stænger, men gud hvor er det bare et irriterende arbejde at fange hvert enkelt hår med et lille barberblad. Jeg er i hvert fald spændt på at høre om krabaten, og er absolut med i konkurrencen!

 • Tanja J.

  Lækker præmie som bestem gerne må havne her og forhåbentlig være med til at gøre livet lidt nemmere for mig i min til tider endeløse kamp mod uønsket hårvækst…

 • Rikke H

  Wow en lækker præmie! Ville virkelig virkelig virkelig gerne vinde! Først og fremmest til hjælp på ben, bikinilinje mv. Lige nu render jeg rundt med ulveben da jeg efter en knæskade for 1,5 år siden stadig har et knæ der er “i stykker”. Knæet hæver helt sindssygt når jeg er i bad (på trods af iskoldt vand og at jeg sidder på en skammel) hvorfor mine ben mere eller mindre aldrig bliver barberet. Jeg synes det er SÅ pinligt med centimeter lange hår på benene og det gør i hvert fald ikke jeg føler mig mere attraktiv (at jeg så også har taget 30 kg på pga knæskaden gør det hellere ikke bedre). Jeg bryder mig ikke om når min kæreste rører ved mig fordi jeg synes det er usexet med de lange hår alle vegne! Jeg har samtidig noget eksem der driller og bestemt ikke er glad for barbering så selv hvis mit knæ skulle komme i orden igen (jeg tvivler efterhånden da vi har forsøgt med diverse tiltag som operationer, indsprøjtninger i knæet, genoptræning mv) ville det være dejligt at kunne begrænse kløen og i hvert fald ikke forværre det med barbering!
  Krydser alt hvad overhovedet krydses kan!
  Du ville gøre mig SÅ lykkelig hvis du trak mig som vinder

 • Malene

  . der er nemlig nogle få hårtyper, som ikke reagerer på lysbehandlinger og det drejer sig om rødt, lysblond og hvidt/gråt hår – så for første gang føler man lidt at man vinder med sine mørke hår 😀

 • Emma Rørbæk

  Lækker, lækker, LÆKKER konkurrence – især når vi nu (Forhåbenligt) går sommeren i møde snart! 🙂

 • Mia Nielsen

  Det lyder som noget der kunne være super spændende at prøve – jeg krydser fingre 🙂

 • Birna Lambaa

  Den ville virkelig redde min sommer (og resten af året, for den sags skyld) da jeg virkelig er dårlig slem med en skraber – skærer mig HVER gang, og det er da hverken smukt eller behageligt…

 • Lea Vinzentsen

  Det var da en fantastisk konkurrence!
  Jeg kunne virkelig godt bruge lidt hjælp til at slippe af med mine mørke hår på armene, især nu hvor det bliver sommer og langærmet bliver for varmt! 🙂

  God aften.

 • Linda Agerskov Jensen

  Det kunne da være så fedt, hvis jeg kunne tage på sommerferie uden skaberen i år, det ville da være rigtig ferie 🙂

 • BB

  Jeg har lige trawlet internettet igennem for info om denne, jeg vil såååå gerne vinde den, tænk at slippe for at barbere ben hver tredje dag <3

 • Connie A

  Ville godt nok være skønt at kunne fjerne uønsket hårvækst med denne geniale maskine <3

 • Jane Funck

  SIkke en lækker præmie … 🙂

  Mine 3 døtre og jeg ville elske denne præmie .. <3
  .. Specielt en af mine døtre ville blive rigtig glad .. hun har haft mange psykiske problemer pga. hårvækst … så jeg ville blive SÅ glad for specielt at kunne glæde hende …
  Knus Jane …

 • Pia Hansen

  Whauuuuuu sikken en super lækker præmie den kunne jeg godt tænke mig at vinde døjer med alt for meget årvækst så det ville være super lækkert med sådan en behandling <3

 • Rikke BB

  Jeg har fødselsdag d. 26 maj og ville nok glæde både min mand og mig selv med sådan en ekstra gave. jeg HÅÅÅBER sådan at der endelig er lidt held i sprøjten ; )

 • Susanne Nørrelykke Petersen

  Det gad jeg da virkelig godt at prøve! Spændende om den holder hvad de lover 🙂

 • Kaja Greth

  Lyder næsten for godt til at være sandt. Det ville være lykken at slippe for smertefulde behandlinger 😉 Deltager gerne

 • Naja

  Jeg er såå træt af de stride mørke hår på benene, jeg næsten dagligt skal være over for at have lækre stænger. Jeg ville derfor elske at vinde det lille viduner!

 • Gitte Meier Nielsen

  ville godt nok være lækkert at vinde – både min mand og jeg har nogle hår som vi bare gerne vil af med, så det ville drømmen at vinde og er sikker på at der er flere i familien der vil være glad for at låne den