Skønhed

Maybelline, 100

Man tænker næppe over det, men mange af de brands som til daglig udgør en del af vores hverdag, er faktisk virkelig gamle. Jeg elsker jo historierne om de gamle etablerede mærker og jeg blev faktisk en smule overrasket, da jeg fandt ud af, at Maybelline fylder 100 år i år. Wow. Jeg vidste godt, at Maybelline var en ældre spiller på banen, men at det var 100 år, kom alligevel bag på mig. Og så i samme år, som kvinder kan markere at det er 100 år siden at stemmeretten blev indført i DK. Flere sider af samme kvinde, fristes man til at sige. Den pyntesyge og den politiske. I samme person. Dét synes jeg er lidt fedt.

Leaflet_Maybelline 100_forsiden (1)

Med hensyn til sidstnævnte … valgretten … så fristes jeg også til at nævne, at det måske fra nu af er vigtigere end nogensinde, at understrege nødvendigheden i at vi fortsætter med at kæmpe for lige rettigheder. Det er blevet vanskeligere at “huske” den tid, hvor den oprindelige kamp fandt sted, fordi ingen levende er tilbage og vi er overladt til efterfortællingerne … lidt på samme måde med Anden Verdenskrig. De levende fra den tid bliver færre og færre og når de sidste er væk, så er der kun det genfortalte ord tilbage – det gør ofte at man indtager en passiv rolle som modtager. Det der egentlig bare er min pointe, er, at ligeretskampen for kvinder ikke må gå i stå og hvile på laurbærrene. Rettigheder skal plejes og passes. For kvinder, mænd, dyr …. ja, alle levende væsner.

Læs også:  Trænger du til at prøve en ny duft?

Når man så tænker over det i det historiske perspektiv, så har Maybelline altså været med hele vejen. Øjne udsmykket med tidens øjenskygger, eyeliners og mascaraer har set krige, grundlovsændringer, kroninger, da de “fremmede” kom til Danmark og de har set det hastigt ændrende landskab fare forbi med deres pendlerøjne i de hurtigere tog. Looks er ændret i takt med moden og teknologier er blevet stærkere, så produkterne er blevet bedre. Og sundere.

maybelline

For sjov gennemgik jeg lige min makeup-pung for at se, hvor mange af mine egne favoritter, som egentlig er fra Maybelline. Og sørme om ikke hele 5 produkter er uundværlige. Mine favoritter er helt sikkert nogle af de nyeste pudder-, sol- og BB-creamer, samt flere af deres mascaraer. Har også ved flere lejligheder brugt deres tattoo-øjenskygger og der er også en virkelig lækker eyeliner “Master Graphic”, som er god til at lave vinge-linjer med pga den måde filtspidsen er lavet på. Man skal lige lære den at kende, men derefter er den uundværlig. Fik den i sin tid til test og nu er den altså generhvervet, fordi den bare er super. Det samme med Excess mascaren …. den opdagede jeg også kun, fordi jeg testede den. Nu er jeg på min 4. tror jeg 🙂

Tillykke med de 100, Maybelline! 🙂

Har I mon nogle favoritter fra Maybelline?

6 Comments

%d bloggers like this: