Skønhed

Essie Bridal Collection 2015

Essie bridal collection 2015
Uha, så er der godt nyt fra Essie-fronten igen og lige i min smag. Jeg er jo vild med de mælkede lyse farver, som ser så smukke ud til solkysset hud (som vi forhåbentlig snart kan få …. mærkeligt maj-vejr ikke?) og i den nye “Essie Bridal Collection 2015” er der hele 4 farver i den kategori samt to pang-farver, som jeg faktisk også godt kan lide. Især den pink … den ser altså lækker ud.
Min favorit i kollektionen er den fine fersken-lyserøde helt til venstre! Alle farverne kommer i uge 22 dvs. næste uge. Matas, Magasin og andre større Essieforhandlere får dem og sikkert også online. Opdager jeg onlinelink, skal jeg nok opdatere dette indlæg.

Hvilken kan du bedst li’? 🙂

Læs også:  Guide til de 4 bedste foundations og en matterende base; en ærlig anmeldelse

8 Comments