Shopping og Inspiration,  Skønhed

Nye lakker fra L’Oréal Color Riche

L'oreal color riche
Man kan godt se på de neglelakker, som bliver released i de her dage, at efteråret er kommet og at der snart bliver brug for lækkert glimmer og metalliske farver igen. Det gør mig ikke spor – jeg er mest til lige præcis den type lak og med undtagelse af den grønne, tror jeg at de alle bliver favoritter. Især den sorte glimmerlak – den er så flot! Også som topcoat over en anden. Prøvede den bare lige på en enkelt negl, men skal nok vise den frem, når jeg får swatched den ordentligt. Prisen er 39.95 pr. stk, hvilket jo også er ganske overkommeligt og fås i næste uge.

I øvrigt har jeg fået fingre i Essie Reptile og prøvede den af på en nabo den anden dag …. skulle lige have taget på det, men umiddelbart synes jeg ikke det var spor svært. Den skal jeg også nok vise frem snarest … med tips til, hvordan 😉

Læs også:  Forbedring af hud med laser #2

6 Comments