Shopping og Inspiration

Lange skjorter og slim joggers [nye køb – et godt tip]

lang skjorte dogtooth
Der er flyttet tre nye godter ind i garderoben – alle tre dele er meget anvendelige og passer rigtig fint ind i de ting jeg allerede har. Den lange skjorte er jo en klassiker, så da jeg så at NOTICE var sat ned med 60% slog jeg til på en i sort, en i hvid og en i nude. Sidstnævnte er desværre udsolgt i mellemtiden, men hold øje, for det har den været før også.
Jeg elsker lange skjorter! De kan kombineres med alt jo og er de tilpas lange kan de godt gå som en sommerkjole på ferien også. Alternativt, kan de bruges åben over en top og et par shorts. Fås i sort her og hvid her.
Har også købt et par seje slim joggers fra Maison Scotch. Det var faktisk en kunde til et shoppeparty med Black Swan, som havde dem på. Super fede, så dem måtte jeg altså lige finde til mig selv 🙂 Tænker at style dem med skjorterne her eller en kortere sort tee og en numselang cardigan. De kan fås lige her.

I dag har jeg sendt den lille afsted i fint kongekostume – dagplejen holder Fastelavn. Jeg arbejder hjemme, men skal lige et smut forbi skolen senere og ordne lidt småting. Jeg kan mærke at ferien banker på. Der er i den grad nedtælling til fredag, hvor jeg kan se frem til én hel uges afslapning med absolut ingen planer. Det tror jeg ikke er sket i 10 år, men jeg kan mærke, at det er det helt rigtige. Hele familien har ferie, så der skal vist bare tankes op på kærlighed og energi. Har I ferie nu eller senere?

Læs også:  Hår der knækker og bliver hurtigt slidt

indlægget indeholder adlink

8 Comments