Skønhed

Nasengold #S

Søndag OG vinterferie en hel uge frem. Den bedste dag i en ferie er altid den første, hvor det virker uendeligt til man skal på arbejde igen. Jeg trænger til at lade op, så det passer fantastisk at ferien er her. Planer? Ingen! Vi tager det som det kommer og som humøret er den pågældende dag. HVIS jeg ellers kan finde mit indre overskud frem, så kan det være at der står en tur til IKEA på programmet, men der er sikkert 100-vis af andre som har fået samme idé. Hånden på hjertet, så er jeg ikke så god til store varehuse. Elsker alt det man kan få, men hader menneskemængderne. Uf. Ha ha 🙂

Nasengold

Inden jeg smutter ind og vælger de mest bløde behagelige bukser i skabet, vil jeg lige tippe om noget godt til de kræsne. I ved, at jeg er meget speciel når det kommer til dufte …. sær, vil nogen sige, og at jeg stort set kun bruger CLEAN. Det kan der dog rykkes lidt ved i fremtiden, for Nasengold (som er lidt i samme stil som molekyle-duftene) er så god! Og let, frisk, sommerlig (og lidt sexet) – lige som jeg kan lide en duft. Den jeg har er #S og der findes også en G. og en 😛 udgave. Nasengold er tysk og en relativ ny spiller på parfumemarkedet. Det ekstra fede ved mærket er, at alle duftene er unisex, så i princippet kan man altså dele duft med sin mand. Vi prøvede at tage #S på begge to den anden dag og der var en verden til forskel i udtrykket af duften. Ret sjovt faktisk – på min mand kom noterne af læder og rose ret meget frem og på mig var det helt klart noterne af citrus og bergamot, som fandt vej til næsen først.

Læs også:  4 plejetips til læber forud for vintermånederne

Parfumerne fås bl.a. her online.

Min parfume er en tester.

2 Comments

  • Trine Lykke

    Det er virkelig sjovt at udtrykket bliver så forskelligt.
    Jeg kan godt lide tanken om at dele duft, men min mand er helt sikkert ikke med på den – og jeg går ikke rigtig med parfume til hverdag, så det bliver nok ved tanken…