diverse

Nem og bekvem opbevaringsløsning

 

De fleste af os kender det godt. Det der med at mangle plads og opbevaring. Men måske kender de færreste af os mulighederne hos Pelican Self Storage.
Jeg har snakket om det før – det der med at det kunne være rart at kunne opmagasinere sit habbengut, når man skal i gang med et eller andet større renoveringsarbejde i sit hjem – fremfor at have det stående alle mulige steder. Men nogle gange flytter man jo også fra større til mindre eller måske har man i en periode bare brug for at stille kasser væk, fordi man ikke har tid til at gennemgå dem og sortere. Opbevaring hos Pelican Self Storage er ikke hverken særlig dyrt eller besværligt og man kan få lige nøjagtig den mængde plads man har behov for. Og i den periode man har brug for.
Jeg står selv i den situation, at vi har sådan et rum i forbindelse med vores carport. Foran huset, I ved. Jeg ville simpelthen så gerne have flyttet det rum ned i haven, men ærligt, så har jeg mere en en gang droppet det igen, fordi jeg simpelthen ikke kunne overskue at have alle de kasser og ting stående inde i huset mens projektet skulle pågå. Løsningen kunne sagtens være at sætte hele dynen på en trailer og leje sig noget plads hos Pelican som også har opbevaring i København, hvilket ville være den lokation tættest på mig. Bare i en måned. Ude af øje, ude af sind. Lige kigger jeg på priserne og der er ovenikøbet rabat for første måned. For jeg tænker man måske skal have to måneder for at være på den sikre side. Jeg ville bare skulle have et mindre rum.
Men hør lige …. der er faktisk også en anden smart ting. Det har jeg ikke selv brug for lige nu, men Pelican har også små rum, som er opvarmede og som egner sig til opbevaring af tøj og tekstiler. Der er høj sikkerhed og vi får mere plads. Saftsuseme en smart måde at opbevare sit sæsontøj på – sommer eller vinter.
Tjek den overskuelige side ud med priser og muligheder. Man bliver overrasket over hvad der kan lade sig gøre. Flytteservice er der sørme også.

Læs også:  En omfattende oprydning er i gang