diverse

BLACK SWAN PRE-SALE hos mig!

Black Swan udsalg

D. 4. juni går det løs med førudsalg hos BLACK SWAN! Konsulenterne (mig, bl.a.) har en uges forspring inden webshoppen åbner op for hele landet!

Der er 40% på de fleste styles – du kan se, hvilke I mit katalog på FB her. Det er muligt at lægge en ordre på stort set alle måder … ved at møde op hos mig, over mail, sms, telefon …du bestemmer 🙂 Ordre kan lægges allerede nu (og gør endelig det hurtigt, for jeg kan mærke at der bliver gang i den hos konsulenterne) og så vil jeg kæmpe med næb og klør for at få fat i dine yndlinge. Man kan fx betale med mobilpay og så betaler jeg med mit eget kort, når jeg kører ordren. Smart 😉

Jeg vil generelt opfordre til, at du anmoder om at blive medlem af min FB-Black Swan gruppe, for der annoncerer jeg nyheder mm. Det er også super nemt hurtigt at få fat mig den vej, hvis man skal vide en pris eller noget omkring en style. Det er også her der er særlige treats til gode kunder 😉

Mail mig på: marlene.d@blackswanfashion.com

Læs også:  Rene og blide farver fra Liewood skaber ro