Min stil,  Shopping og Inspiration

Sort & Oxy

outfit sort pulz

Nej, det er godt med lidt fridage og det er sådan helt fri i dag og i morgen for mit vedkommende, for min lille guldklump er hos sin mormor og morfar og skal først hentes i morgen aften. Manden min er på arbejde, så jeg har hele dagen bare til mig. Det er eddermanme mærkeligt …. sådan en dag kan jeg faktisk ikke huske jeg har haft siden før han blev født. Senere kommer en af mine veninder og så skal vi sludre, hygge og drikke noget kaffe. Feeeeedt 🙂

I går var til event hos Jabra og bl.a. sang Ida Corr for os. Nøj, hvor er hun bare dygtig …. troede slet ikke hun sang så smukt, så jeg har været i gang på iTunes og sidder pt og lytter til hende fra en lille smart Jabra-højtaler, som lå i alles goodiebags. Den er rød og SÃ… sej! Bluetooth and all ….Skal fortælle jer lidt mere om nogle af de ting, som vi hørte om, for der er ret mange gode nyheder til, når vi udøver sport og jeg har faktisk planlagt lidt indlæg hen over sommeren vedr. løb, løbeaccessories osv. – dem håber jeg at I vil tage godt imod. Det vil i hvert fald være med til at motivere mig til at blive ved med at løbe, hvis jeg også skriver lidt om det og jeg får egentlig ret mange spørgsmål til mit vægttab osv. så hvis vi nu kan inspirere hinanden lidt med gode råd og ideer, så er det jo win-win.

En af dagene, da det var lidt køligt, havde jeg det her på. Sort, sort og så lidt oxy detaljer. Mine jeans fra Pulz har en vildt cool detalje i form af en læderstribe med nitter ved lommerne og så er de ikke knaldsorte i vasken, så de er med til at give et sort outfit lidt nuance. Blazeren er en ældre kollektion fra Black Swan og toppen med de sorte skinnende sten er fra den nuværende. Sandaler fra Ca’Shott. (Siger det lige igen … er SÃ… glad for at have købt dem … må have et par flade også).

Læs også:  Måske den bedste gave til både mig og min bedre halvdel

Nyd dagen <3

2 Comments

 • Lullumut

  Vi fik da slet ikke snakket i går 🙂 Jeg havde så travlt med at spise, haha 🙂 Mht. Ida Corr. Hvor var det bare nogle fede numre! Jeg har ikke rigtigt regnet hende for noget, men det var så godt. Sidder også netop og hører hende via den geniale Jabra Solemate 🙂 Den spiller utroligt godt.

  • malsen

   Nej, det gjorde vi ikke – det må vi have tilgode 🙂
   Ja, det er da helt vildt! Har hørt musik på den hele dagen!