diverse

Årets modefreak

I dag har vi sendt de smukke 9. klasseselever ud i verden på Sidste skoledag og traditionen tro har de vasket de andre elever i vand, skummet dem til og hygget sig med at lave show med lærerne. Mig bl.a. og selv om jeg ikke har haft klasserne i andet end fag-faglige fag som historie, kristendom og samfundsfag, så føler man altid det er en lille bitte del af en selv man sender bort. Jeg ser dem dog igen snart, da jeg skal have dem til afgangsprøve i kristendom.
De lavede som sagt et fint show – deriblandt en lille prisuddeling. Jeg var nomineret i flere kategorier, men vandt “Ã…rets modefreak” 🙂 Tænker, at det er en ret så fin anerkendelse, når man tænker på at jeg er den alder jeg er og de går i 9. så den blev jeg sgu’ glad for 🙂

Nu suser jeg afsted med min veninde Helle – vi skal til rigtig fint event hos Jabra, hvor Ida Corr bl.a. vil være og mon ikke hun giver et lille nummer 😉 Hav en fantastisk dag alle sammen!

Læs også:  En omfattende oprydning er i gang

2 Comments

  • Bittem

    Det er da virkelig en fjer i hatten og den fornemste pris!
    Forstår, at du er stolt.
    Ja, er de ikke smukke, de unge?
    B