diverse,  Shopping og Inspiration

Kalenderlåge d. 6. december: Cool Blazer fra Moxy Copenhagen

Moxy Copenhagen forbinder cool råhed med feminine detaljer til den stilbevidste kvinde, som både vil være klassisk og trendy på en og samme tid. De fine styles kan derfor med lethed kombineres henover sæsoner og bliver nemt garderobefavoritter. De to dygtige kvinder bag brandet, Karina Tholstrup og Rikke Molge, lader sig inspirere af den danske streetstyle, men også af deres mange udlandsrejser til især Asien. Kollektionerne er altid udført i gode materialer og der er både tøj og accessories at finde på hylderne hos Moxy Copenhagen.

moxy

Jeg har stiftet bekendtskab med mærket mere end én gang og et af mine bedste blazerkøb nogensinde er faktisk fra Moxy. Af samme grund synes jeg det er vildt fedt, at det lige præcis er en blazer, som Moxy Copenhagen sætter på højkant i denne kalenderlåge. Blazeren er udført i bomuld og lycra med fine sorte kontrastkanter ved lommerne og lapper på albuerne som matcher foeret. Den er super cool og jeg forestiller mig, at den kan bruges i sindssygt mange outfitkombinationer både til hverdag og fest. Blazeren har en værdi af 1399 kr.

Og for at vinde den? Ja, der skal du såmænd bare fortælle os, hvordan du ville bruge blazeren til hverdag og hvilken størrelse du kunne tænke dig (34 – 42). Easy-peasy 🙂 Dette gør du i en kommentar her på indlægget senest d. 11. december, hvorefter vinderen findes.

Giv også gerne et like på Facebook og/ eller et follow på Bloglovin’ <3 Det ville jeg sætte umanerlig meget pris på …..og så kan du også bedre følge med, når vinderen findes 😉

Hvis du vil give Moxy Copenhagen lidt ekstra love, så kan det gøres her på FB.

Læs også:  New Generals - Shopping med omtanke til min søn

EDIT: SUPER mange lækre stylinger I har disket op med … vi har valgt en ret enkel, men alligevel rå styling. Tillykke til Mia Nielsen, som skrev:
Min første tanke er at jeg ville bruge den med jeans, t-shirt og mine grove ankelstøvler, men hvis jeg skal være helt ærlig så tror jeg at jeg ville ende med at bruge den til alt.. Den er jo sådan en man tager på og bare aldrig har lyst til at tage af igen…

Mia har modtaget en mail 🙂

88 Comments

 • Pia Christoffersen

  Er du gal, den er lækker! Den vil kunne give det kedelige kontor-outfit dét dér pift, som sådan et virkelig har brug for. Jeg ville hoppe i en oversize sort kjole, et bælte rundt om, et par strømpebukser og et par ankelstøvler, og så denne fantastiske jakke udover. En chunky halskæde og armbånd ville lige give det sidste prik over i´et.

 • Julie Jensen

  Nej, hvor er den lækker den vil jeg blandt andet bruge sammen med min sorte buksedragt, det kunne være så fint. Krydser fingre for en str. 42;-)

 • Maria Suzette Vergmann

  uhhhhh sikke en skønhed!!!
  jeg ville style den med en nederdel, en strik, grove strømper og mine vinterstøvler. i str 38 hvis jeg bliver den top heldige 🙂

 • Malene

  Har nogle coatede jeans i noget der hedder mørk solbær, tynd strik i samme farve, lange sølvkæder og så blazer str 42- den er virkelig ekstra flot 😛

 • Karina Jørgensen

  Jeg vil bruge den både med stramme jeans og enkel bluse samt sammen med sort kjole 🙂 Str. 38, hvis man er den heldige.

 • Marina / cand.mor

  Skulle en str. 38 komme min vej ville jeg style den med mine sorte coated jeans fra Selected, de grove støvler, jeg har tænkt at give mig selv til jul, en simpel top og smykker og så ellers gå all in på krøllerne.

 • Stine K.A.

  Til hverdag ville den være så fin med et par mørke cowboybukser, en silkeskjorte i mørkegrøn og et par ankelstøvler. I str. 38, blaeren, altså 😉

 • Marie-Louise posgaard Larsen

  Jeg tænker sorte skinny jeans – måske med coating, sort slaske Tshirt, og et fedt læderarmbånd.
  Eller, mine elskede COS uld bukser, bluse af en art, og så nogle lange fine halskæder. 🙂

 • mette

  Vil sætte denne smukke blazer sammen med et par skinny-coated sorte jeans, dertil et par super fede wedges og et sort top eller t-shirt.

  Ingen smykker for ikke at tage fokus væk fra blazaren.

 • Natascha

  Jeg ville style den klassisk med en hvid skjorte, stramme sorte bukser og så et par høje sorte pumps eller støvler – så er man klædt på til en god arbejdsdag 🙂

  Str 38

 • Christinna D

  Jeg ville bruge den sammen med min sorte kjole, et par varme sorte strømpebukser og et par rå ankelstøvler.
  Jeg bruger størrelse 38

 • Anne Katrine

  Vildt flot! Jeg ville bruge den til jeans og en tee, så blazeren ville “løfte” looket lidt. Og tilsat et par støvler med chunky hæl, så er den hjemme 🙂

 • Lisa Greve Korsbæk

  Den vil være fed til mørke jeans, en cool t-shirt og mine grove støvler med strikkant. Eller over den lille sorte til fest med høje sko, måske i sølv.
  Håber at jeg er den heldige vinder af et stk jakke i str 40.

 • lovisen

  Lidt kedeligt måske. .. men synes den ville være fed til et par stramme jeans, en pæn hvid herreundertrøje. Med en lækker halskæde og sorte stiletter. Str 40 ville være helt perfekt til mig 🙂

 • Anni

  Hold op hvor er een fin!
  Jeg tænker den ville være en god kontrast til mine læderbukser, klassiske sorte stiletter og dæmpede accessories a’la tynd kæde, og sort cluch – perfekt til en dag på kontoret!

 • Mette Kristensen

  Jeg ville style den med sort eller blå jeans. En enkel top indenunder og en fed lang halskæde. Var det en lidt køligere dag, hvor der er chance for jeg skal ud, vil jeg ligeledes tage et tørklæde på.

  Send gerne en str. 40 til mig 🙂

 • Jenny Clausen

  den er lækker jeg ville bruge den til sort nederdel eller jeans:-) ønsker mig str 38 <3 krydser og håber

 • Rikke FM

  Jeg ville bruge den til en helt almindelig dag på kontoret. Jeg har oftest sorte kjoler/nederdel på og den vil kunne bruges til at pifte begge dele op, så det ikke altid er sort i sort:-)

 • Maja K

  Jeg er bare ikke “sweater typen”, så min uniform består meget ofte af en bluse/top og en blazer. Den her blazer ville jeg style på… alle måder! Men den første gang den skulle på, ville være med et par sorte skinnyjeans, en silkebluse i lys pudderrosa, og så et par super feminine støvletter 🙂

 • Mette Bossen

  Kan næsten ikke leve uden! som ansat på et kontor, er blazere fast inventar i garderoben – og denne blazer er jo fantastisk! ville bruge den sammen med et par sorte eller mørkegrå skinny jeans og en hvid top. Dertil et par rå støvler – forhåbentlig de dr. Martens jeg så højt ønsker i julegave.

 • Mette Glerup

  Uhh en str. 38 vil gøre ren lykke herhjemme, så kan jeg nemlig få nogle af mine finere kjoler i brug til hverdag.

  Synes blazeren er perfekt til at dresse de fine kjoler lidt ned og gøre det brugbart til hverdag <3

 • Louise FB

  Den lækre blazer vil blive brugt sammen med en af mine mange pencilskirts og en simpel t-shirt. Den vil tage pladsen fra den dejlige strik som jeg mere eller mindre har levet i den seneste måned, men som ikke er ligeså stilet som blazeren. Jeg ønsker mig den i str. 42

 • Signe Sahlgreen

  Ville tage min sorte lædernederdel, sorte strømpebukser, hvid v-halset top på og blazeren udover 😀 lav model grå allstar & rosa guld ur!! 😀 flot!!

 • Mathilde

  Jeg vil style den fine jakke med en sort body indenunder, et par lækre jeans og et par høje pumps!

  Str. 34, hvis jeg er så heldig at vinde 😉

  God weekend 🙂

 • Camilla C

  Jeg ville bruge den til “den lille sorte” med en masse sølvsmykker til. Og så selvfølgelig høje, enkelte sorte stilletter!
  Str.. 40 🙂

 • Tina

  Et par strammesorte jeans, og en fin hvid top og så den fine blazer 😀
  Ville være lækkert af vinde den i str. 40 🙂

 • Natassia

  Jeg ville sætte den sammen med en lækker sort silketop, et par stramme sorte jeans og mine bikerboots med oxyderede spænder.

 • Gry Mørk

  Jeg har et par jeans leggings i en mørk vinrød, og så en sort top indenunder til hver dags brug, og tænker et par sorte stramme jeans og sort top til lidt festligere begivenheder 😀

  ville være så fedt at vinde denne i str 42

 • Karen

  Fed.
  Sorte skinny jeans, sort hør tee – let oversize og mine ruskindsankelstøvler med wedge. Tonsvis af armbånd og noget dims i ørerne.
  Alternativt en babyrosa skjorte indenunder, stadig sorte skinny jeans og et par sorte rhinstensflats.

 • Heidi S

  Uh den vil jeg gerne vinde i str 42.
  Jeg vil bruge den til at peppe min meget sorte garderobe op med 😉

 • Anette sidor

  Hold kæft hvor er den fed! Til hverdag, med sorte jeans, T-shirt, lang sølvkæde, og de skønne grå støvler jeg VED, jeg får til jul (hvis han ved, hvad der er godt for ham selv) 😉
  str. 38

 • CamillaMBreum

  Jeg ville bruge den over min sorte yndlings kjole (den mega lækre uld-en af slagsen fra Black Swan), tilsat sorte strømpebukser, skindstøvler og diskrete sølv-smykker.

 • Camilla Thisted-Widtfeldt

  Ej hvor er den lækker… Den kan jo bruges både til hverdag og til fest.Til hverdag som støttepædagog vil jeg bruge den både til fede jeans,over en buksedragt og til nederdele.Hvis jeg vandt den skal den bruges nytårs aften til min lækre kjole fra Carmakoma,netstrømpebukser og en ny støvlette jeg har købt med nitter på hælen. Derudover har jeg også en lækker nederdel som går til lige over knæene,ligeledes fra Carmakoma,som har nitter langs siden,dertil vil jeg tage et par grå støvletter jeg har og min paliettanktop. Jeg vil gerne have den i str 42,hvis jeg er den heldige .:-)!!

 • Tina Hoffbeck

  God jule hygge weekend.

  Jeg ville tage en stram sort uld kjole på. Et par smukke strømpebukser fra Mis Sixty i grå, sort og sølv glimmer. Sølvgrå støvletter. Et lækkert rødt men enkelt design uld tørklæde om halsen – og så er det jul med smukke kontraster, eleganse og feminin udstråling:-)

  Krydser for, at jeg bliver den heldige, elsker blazeren og bruger str.38
  Tina

 • Maria Seidelin

  Den er godt nok lækker! Jeg vil såmænd bruge den med mine sorte stramme jeans og til mine læderstøvletter – det vil være et feminint look med et råt strejf!

  Kh Maria Seidelin

 • Linda J

  Hvor er den lækker, jeg tænker et part sorte cowboy jeans og et par sneakers med gråt leo print vil være fint til jakken i str 34

 • Christina S.T.

  Jeg ville nok køre det helt sort og med enkelte sølvøreringe og ur, dertil et par klasseske læderstøvler

 • Monica Figgé Jensen

  Den er sindssygt lækker den blazer og vil fungere fint både til hverdag og fest. 🙂

  Til hverdag ville jeg style den med sorte bukser og en hvid eller sort top. Så med en lang eller kort halskæde i enten sort eller sølv. Ellers en sort eller hvid kjole under med lækre ankelstøvler i sort.

  Jeg vil elske at vinde denne smukke blazer og gerne i str. 40 🙂

 • Gitte Seloy

  Liker, følger & sender love – hele vejen rundt! <3

  Har netop købt sort blondekjole, der vil stråle sammen med den blazer (i str. 42) 🙂

 • Pernille E.

  Den kunne se rigtig flot ud sammen med sorte stramme bukser, en sart rosa top/bluse, lang halskæde og ankelstøvler med kilehæl. Send gerne en str. 38 i min retning 🙂

 • Pia Rotbøl

  Jeg har den fineste højtaljede nederdel, som den vil passe perfekt til 🙂 Hvis jeg bliver den meget heldige, vil jeg gerne have den i str. 36 🙂

 • Kristina K

  Jeg ville bruge den med sorte skinny jeans, langærmet stribet t-shirt, chunky bikerstøvlerog statementhalskæde eller tørklæde alt efter årstiden. Jeg ønske blazeren i str.34/36.

 • Bolize

  Helt sikkert til: Sort langærmet body, sort pencil og knælange sorte støvler eller sorte skindbukser og fede ankelstøvler …og så … denne fede jakke ♥ wow … str. 38

 • Baysen

  Love it! Jeg ville bruge den til et par jeans, en sort top og et par rå ankelstøvler 🙂
  Og så skulle den gerne være i str. 38.

 • Lene

  Wauw hvor er den flot. Jeg ville bruge med et par stramme sorte jeans, sort top og sorte støvler.
  Str. 36

 • Berit

  Jeg er vild med alle grå nuancer, så jeg ville bruge blazeren til stramme grå jeans og ankelstøvler i grå ruskind med kilehæl. 🙂

  Str. 42.

 • Birthe Rostgaard Nygaard

  Hold nu fast den er for lækker Malsen. Skulle jeg være så heldig at vinde den jakke, vil jeg style den med mørke jeans, et par støvler med kant og en lækker bluse med pallietter. Eller min sorte buksedragt og et par stiletter. Jamen muligheder er der mange af.

  Please gode julefe.. drys lige vejen frem med tryllestøv.

  Rigtig glædelig december og tak for en mega flot julekalender.

  Julehilsen fra
  Birthe R. Nygaard

 • Katrine

  Wauw, hvor er den flot. Jeg ville style den med sorte skinny jeans og stilletter samt en fin hvid skjorte. Perfekt til et chikt hverdagslook 🙂

 • Lene Bringsjord

  WAU, siger jeg bare,

  vil style dem med blå Mos Mosh jeans med nitter foran og med en sort top et par flotte heels og min toplækre nye clutch fra ADAX.

  jeg vil bruge den til en skøn cafe tur eller i byen med en skøn veninde / ven i Århus.

  Krydser fingre, håber jeg vinder!

  glædelig december, Lene :0)

  • Lene Bringsjord

   glemte størrelse, str. 36 eller 38 afhængig af mål. :0)

   Se mit tidligere indlæg ovenfor.

   smil Lene. :0)

 • Camilla

  Et sort outfit tvistet med denne skønne blazer ville være mit første valg, men hvorfor ikke smide den sammen med et par vinrøde bukser og en sort tee – og så lige et par biker inspireret støvler… Uh det er sådan jeg ville bruge den til hverdag på jobbet 🙂

 • Pia

  Er jeg heldig at vinde en str 42 i julegave, skulle den styles med min nye, fine sorte buksedragt fra Black Swan

 • Camilla K. Olesen

  Jeg ville bruge den smukke blazer med en løs t-shirt under og et par sorte coatede jeans – tilsat mine bordeaux ankelstøvler og bordeaux læbestift, for at der er en rød tråd! Den er virkelig virkelig smuk!
  Hvis jeg skulle på arbejde, så ville jeg style den med en hvid silkeskjorte (istedet for t-shirten)!
  Gerne i en str. 38 😉

 • Stine H. B.

  Åh wauw den er fed!

  Jeg ville style den med metalic sorte negle, stramme sorte læder bukser, løs almindelig tshirt og spidse sorte støvler! Den er så fin at den fortjener en masse opmærksomhed – så det andet tøj man har på til, bør ikke råbe for meget op!

  Virkelig en smuk blazer – krydser fingre og håber på at jeg får lov at bære denne i en str. 38 🙂

 • Mia Nielsen

  Gud hvor er den fabelagtig!!! Min første tanke er at jeg ville bruge den med jeans, t-shirt og mine grove ankelstøvler, men hvis jeg skal være helt ærlig så tror jeg at jeg ville ende med at bruge den til alt.. Den er jo sådan en man tager på og bare aldrig har lyst til at tage af igen… Så kære julemand (Marlene), jeg ønsker mig sådant dette vidunder i en str. 42 🙂

 • Lene

  Jeg ville helt sikkert bruge den med mine sorte jeans – hvis jeg er den heldige vinder skulle det være en str 38:)

 • Waldemor

  Jeg ville bl.a style den med mine læderleggins, boots, og en løs tee til en dag på kontoret 🙂

 • Mayer

  Ville hélt klart bruge den til et par jeans, en sort skjorte og mine sorte stiletter 😉 Str.40, hvis jeg skulle være så heldig !

 • Karina

  Ja da! Den vil da være fed til lidt sf hvert. Både til jeans – men ville da også med glæde style den sammen med et par loose fit bukser og en stram top.
  – str 38, så er jeg klar 😉

 • Anne Møller

  Med blå cowboybukser og sort t-shirt er jeg sikker på, at den i en størrelse 38 vil gøre sig godt:)

 • Lina

  Jeg ville helt sikkert bruge lækkerheden sammen med et par skinny sorte jeans, en smuk sort/hvid mønstret silkeskjorte samt et par højhælede ankelstøvler. For at sætte prikken over i´et ville jeg tilføje et par rå oxiderede øreringe a´la noget fra Line&Jo 🙂

 • Katrine K

  Jeg ville bruge den til jeans og en top/skjorte til hverdag – men den ser da så fin ud, den kunne sikkert også bruges over en kjole til en festlig lejlighed 🙂

  ønsker mig den i str 42

 • Anne Marie Østergaard

  Uha, den er super lækker 🙂
  Jeg ville bruge den til de quiltede læderleggins, som DU er skyld i, at jeg leder efter!! Og så en fin skjorte til.
  Eller måske til mine mørke jeans og noget paillettop og grove støvler.
  Og til fest over min fine sorte kjole……
  Jeg ønsker mig str. L/40-42.

 • Pernille

  Perfekt til min sorte stramme bukser, min sølvgrå halskæde og min lyse birger christensen bluse med sorte striber 🙂 Str. 36 🙂

  Det fest er den perfekt ud over en sort kjole, der er mange muligheder..

 • eva kobeja

  jeg ville bruge den paa arbejde, for at shine lidt op min outfit 🙂 eller hvis jeg skal til brunch paa en soendag formiddag 🙂

 • hellep

  Så lækker en sag…… sammen med støvler sorte bukser og en lækker top…den kan jo det hele str. 40

 • Birna Lambaa

  Hvor er den bare fin!! 🙂
  Den kan nemlig bruges til både hverdag og fest 🙂
  Jeg tænker umiddelbart Jeans og en neutral tshirt til hverdag, og “den lille sorte” til fest 🙂

 • Christina

  Jeg ville bruge den sammen med et par lyse fløjlsbukser, brune ankelstøvler, en enkel hvid top med v-hals og og et enkelt sølvsmykke med Swarovski-krystaller. Dertil lækkert hår, diskret makeup og måske et par øreringe som matchede halskæden.
  Åh, og jakken skulle være en str. 36 🙂

 • Linda

  Vil gerne vinde en str 36. Jeg ville bruge den til en enkel sort silketop og sorte eller mørkebrune skindbukser. Dertil en enkel lang halskæde.

 • Astrid

  Den er så flot. Det vil blive mit overtøj og vil blive brugt til en hvilken som helst anledning. str. 38