Shopping og Inspiration

How could I forget

green minimarket croc
Nogle vil sikkert mene, at man har for mange ting, når man ligefrem glemmer, hvad man har. Jeg er tilbøjelig til at være enig, men omvendt er det jo rigtig rart at opdage noget, for så føles det lidt som at få nyt 😀
Sådan gik det fx i går, da jeg lige skulle tjekke en skoæske ud og frem tittede de her grønne støvler fra MiniMarket. De er jo så fine, så hvorfor jeg ikke lige har gået mere med dem, må stå hen i det uvisse. Lige nu ligger jeg vandret med en ordentlig omgang sygdom, så er ikke så fash, men tænker at de må på ved først givne lejlighed.

Kender I det mon – hvad fandt I sidst, som I havde glemt? 🙂

Læs også:  Når man nu har en badebro, men ingen god badedragt

One Comment

  • Camilla K. Olesen

    Wow wow wow. De sko/støvler er da alt for lækre – og super rå!
    Sidst jeg fandt noget, som jeg fuldstændigt havde glemt, var (lidt lige som dig) et par super lækre ankelstøvler fra shoeshibar. Alle mine “overskuds-sko/støvler” stå nemlig i deres originale kasser oven på klædeskabet, og det er altid en fest, at finde sådan et nyt par, som man helt havde glemt eksisterede!

    Og rigtig god bedring til dig 🙂