Nilens jord 693
Jeg har lagt mærke til, at jeg helt ubevidst går lidt på jagt i min garderobe om søndagen – dels for at rydde lidt op, men også for at finde et par ting, som jeg måske har overset længe eller som er nye og skal i brug. Kunne være meget hyggeligt, at prøve at huske at lave et “ugens favoritter” – indlæg?
Den forgangne uge har disse to smuksakker været at finde på mig. Glimmerlakken, som lå i en goodiebag, er fra Nilens Jord (nr. 693) og er svagt rosa. Den har flere forskellige størrelser runde glimmerstykker i. Nogle er holografiske, så neglene får sådan et fint finish. Se den på mine negle her.
min finger har denne LV-ring siddet de fleste dage (det lugter lidt af Louis Lørdag, ikk’). Pludselig fik jeg lyst til guldsmykker og farver, hvilken den kombinerer på fineste vis. Den er en 4-5 år gammel, men ser fuldstændig ud som ny. Jeg passer godt på den, men kvaliteten er også rigtig fin.

Apropos garderobe…..påsken har for mit vedkommende stået i oprydningens tegn. Det er aldrig lykkedes mig at vise jer mit walk-in, som jeg vist har lovet, men det skyldes udelukkende, at det aldrig blev rigtig godt. Det blev mest bare rodet. Nu har vi lavet en plan og jeg er faktisk ved at flytte værelse. I samme moment har jeg besluttet, at der skal hård hånd til, for jeg SKAL have et mere ryddeligt 2013. En del må simpelthen lade livet, en lille del skal til salg og så håber jeg, at jeg får langt større overblik over mine ejendele. Det ville også være herligt, hvis jeg kunne vise jer værelset en dag 😉

Håber at I nyder påsken og familie/venner 🙂

Læs også: