Rejser og ture,  Ture i Danmark,  Ugen der gik

Weekendplaner

Klokken er lige passeret 8 og jeg har sovet 10 timer! Det er sjældent det sker, men i går var jeg simpelthen helt færdig kl. 22, så i stedet for at kæmpe for at holde mig vågen, takkede jeg pænt af og hoppede til drømmeland. Nu er jeg frisk og glæder mig til gode weekendplaner.

Om et par timer kører vi en tur til Lolland og besøger togvognen. Mon ikke der er lunt nok til at sidde i udestuen og nye en kop kaffe, lidt brød og en snack. Min foretrukne snack i øjeblikket er en proteinbar med kokos. Jeg ville gerne spare lidt og lære at lave dem selv og jeg er faktisk i gang med at finde gode opskrifter og ideer. Vil gerne have at de er sådan nogle der kan holde til madpakkerne og som er sunde. De skal ikke kun give energi og protein. Jeg kæmper lidt med at få protein nok, så derfor er det en måde at hjælpe niveauet lidt på vej.
Derudover går vi en lang tur dernede og får nydt lidt miljøskifte og havets brusen.

Jeg glæder mig helt vildt til at vi så småt kan gå i gang med renoveringerne dernede. Hvis vejret fortsætter sådan her, så tyder noget på at startskuddet kan lyde i påsken. Det er jo lige om lidt. Normalt ville vi nok bruge det meste krudt på huset herhjemme i påsken, men med det gode vejr, så er det noget vi kan bruge lidt tid på i hverdagen.

vejs ende strøby
Ved Vejs Ende

Senere i aften kommer junior hjem fra sin far og i morgen tænker har jeg tænkt på at vi skal køre en tur ud til Strøby og Vejs Ende. Det er sådan “vores sted” og først går vi en lang tur på stranden. Så slår vi bagklappen på bilen op og sidder der – igen med kaffe og snacks. Lidt for glad for de der snacks, kan jeg godt selv læse, men det er altså ofte frugt og grøntsager også. Og selvfølgelig aldrig “mors barer” til barnet. Han får noget andet.

Læs også:  Out of Office

Det var de weekendplaner og den nye uge kan gå i gang. Hvad skal I mon lave i denne weekend?