Shopping og Inspiration

Favoritter fra Wolford

wolford favoritter
I kender helt sikkert godt Wolford?
Jeg er stor fan af strømper der holder og som rent faktisk er lange nok til mine ben uden at de tilsvarende bliver giga i livet – egentlig har jeg nok gået lidt med skyklapper på, når jeg skulle købe strømper, for måske var prisen lidt vigtigere end kvaliteten … i hvert fald ind til for et par år siden, hvor jeg fandt ud af, at de billige faktisk var de dyreste, for jeg endte ud med at bruge flere par af dem for at matche levetiden fra ét par fra Wolford. Det var sådan lidt et skægt sammentræf, at jeg overhovedet endte i Wolford, for jeg skulle til London og opdagede til min skræk at jeg havde glemt alt om strømpebukser og havde kun kjoler med i kufferten og de jeans jeg rejste i. Hoppede ind i butikken i lufthavnen og siden har jeg jævnligt tilføjet par til min strømpesamling. Udover de helt almindelige opaque i 80 den, så er disse 4 par i min Wolford-samling (hvis man kan kalde strømper for en samling, hi hi). De prikkede er vildt fine, shaperne er til når jeg forsøger mig med strammere kjoler eller stramme nederdele (uha, de er gode!!), knæstrømperne er i merino og dermed lune og sidst med ikke mindst, så forstår man slet ikke hvor fantastisk følelsen af cashmere i kombi med silke kan være. Det er møg-amerikansk og meget ungdommeligt, men OMG ….. det er ren luksus på benene.
Se det fine strømpeudvalg her – der er faktisk en del gode tilbud på webshoppen også 🙂

Læs også:  Sporty er cosy

I samarbejde med Wolford.

English re-cap

I’ve always spent lots of money on hosiery that wasn’t of very high quality. I guess, I never really thought of the fact, that I’d actually end up spending more than I would have done if I had bought quality from the beginning.
I discovered Wolford a couple of years ago and bought a pair of Opaque black high-den stockings. They are still in my drawer and I use them often.  Now, I try to buy more quality and I currently have the above styles … love them all and already look forward to my next pair. Maybe I should try something else than black 😀

I co-operation with Wolford