diverse,  Shopping og Inspiration

Kalenderlåge d. 18. december: Lækker hudpleje fra Akademikliniken


Netop hjemvendt fra selvsamme sted, som i titlen, med blød renskuret hud, åbner jeg selvfølgelig matchende låge i julekalenderen – vi taler selvfølgelig om Akademikliniken. Jeg har skrevet om begge disse produkter tidligere, da jeg har prøvet dem og må jeg ikke bare sige, at der er tale om to produkter, som jeg VED med sikkerhed, at én af jer bliver lykkelig for.
Pure Berry toner, som bruges efter huden er rengjort og porerne skal lukkes, dufter så godt af bær og er mild og fin mod huden. Den strammer samtidig en smule op og man føler at huden er frisk og ren at røre ved. Der er masser af aktive stoffer i, som gør en masse godt for genopbygningen af celler osv. Det andet produkt er en maske med ekstra liv i, kan man næsten sige. Det er ikke for sjov den hedder “Delivery Mask” – det er nemlig det den gør … leverer et styk gennemfugtet og renset hud pga dens mange vitaminer og hyaluronsyre, som genopbygger hudens væv, så der skabes fylde påny. Der er nogle bittesmå blå partikler i, som aktiveres når den masseres på huden og skrubber meget meget blidt. Den kan bruges en gang om ugen og er oplagt som søndagsritual inden den nye uge går i gang.
De to produkter i forbindelse med hinanden er helt som hånd i handske og jeg føler mig overbevist om, at vinderen vil mene det samme!

Akademikliniken har i øvrigt fået sig en fin webshop, hvor man kan handle i ro og mag. Lige nu kører der fx også virkelig fine juletilbud.

Læs også:  Blomster - når den gode følelse ringer på døren

Hvordan du vinder dem, spørger du så nu? Jamen, du skal da endelig lægge en kommentar og fortælle mig din fødselsdag. (bare dato og måned) … vi har noteret en tilfældig dato ned på et hemmeligt sted og den som har fødselsdag tættest på den, napper præmien 🙂
Giv også lige bloggen her et follow på Bloglovin 😉

STORT tillykke til KIRA T. som ramte spot on med sin fødselsdag, som var 23. marts. Det er nemlig også min fødselsdag 🙂 Kira T. har modtaget en mail.

111 Comments