Livet er en fest,  Shopping og Inspiration

Ilse Jacobsen overtøj

Ilse Jacobsen Det er lidt ærgerligt, at man ikke bare kan købe julegaver til sig selv helt uhæmmet, for hvis man kunne, så ville jeg liiiiige handlet et par småting hos Ilse Jacobsen nu hvor der er SÅ mange fine ting (især overtøj) som er sat ned med mellem 30 og 50%. Bl.a. er jeg ret vild med denne kviltede trenchcoat og jo også dunjakken, som jeg har skrevet om tidligere. Ville bare lige tippe – find alle nedsættelserne lige her.

I øvrigt har blogveninden åbnet fin og lun låge i vores kalender – skynd dig ind og deltag her.

Læs også:  Til manden der har alt - et jakkesæt

One Comment

  • Martin

    Tak for tippet med de mange gode tilbud på Ilse Jacobsen. Måske jeg skulle forkæle min kæreste med en regnjakke eller et par gummistøvler 🙂