Shopping og Inspiration

Vind 500 kr. at shoppe for hos Zalando.dk

Jeg har endelig fået genoptaget min løbetræning og er efterhånden kommet godt med i mit løbeprogram, synes jeg selv. Faktum er, at jeg simpelthen ikke kan tåle at lade være og løb er den motionsform, som dels tager mig kortest tid, men som også giver mig rigtig meget. Ikke kun på motions- og forbrændingsfronten, men også personligt. Jeg får fræset alt negativt af mig og føler mig sådan lidt “født-på-ny-agtig” efterfølgende. Kan virkelig kun anbefales.
Men når det så er sagt, så er udstyret altså også en vigtig del af gamet. Man kan selvfølgelig sagtens løbe i “hvad man nu lige har”, men rarest er det helt sikkert, hvis man har bare et minimum af godt løbeudstyr. Løbeskoene bør man i hvert fald slet ikke gå på kompromis med – af skade og et ømt knæ bliver man klog – og efter en løbetest viste Gel-Kayano 21, som er en af Asics absolutte bestsellere, sig at være lige den jeg skulle have. Men løbesko og udstyr er også en “ekstra post i regnskabet”, så hvis I også går og kvier jer lidt ved udskrivningen, så er det så heldigt at en af jer kan vinde 500 kr. at shoppe for hos Zalando. Om du køber en ny efterårsnederdel eller vælge at satse på sportstøj er helt op til dig. Du kan bruge det til lige det du vil.

Jeg ville nu vælge at bruge sådan et gavekort til at supplere sportsgarderoben med et eller andet lækkert og det kunne være rigtig mange forskellige ting, som kunne være aktuelle. Skoene har jeg dog lige købt, så dem behøver jeg ikke tænke mere over. Dog savner jeg fx nogle gode lette løbetoppe, men også en lækker og smart løbejakke. En cool cap eller en velsiddende farverig sports-bh  kunne også være spot on, men jeg mangler faktisk mest en eller anden form for taske til at have min nøgle og min iPhone i. Synes den lille pink sag fra Nike er yderst læks og tilpas lille til ikke at genere. Generelt, er jeg ret vild med Nike’s løbetøj – synes det meste er enkelt og elegant samtidig med det er funktionelt.
MEN absolut øverst står altså et par trådløse earpluggs – det har dog bare været sådan en ting, som jeg er gået pænt uden om, fordi de er ret så pebrede, men med et tilskud på en plovmand er det måske ikke så slemt 😉 Har I erfaring med de trådløse af slagsen? Er lyden fx lige så god?

Læs også:  5 grunde til at handle lokalt i Solrød Centeret

Deltag ved at lægge en kommentar, hvor du fortæller, hvad du drømmer om at bruge gavekortet til 🙂
Skriv senest d. 5. juli.

Stort tillykke til Pernille NL 🙂 smid mig en mail på malsen@malsen.dk så sender jeg dig videre 🙂

105 Comments

 • Tina H

  Jeg drømmer om et par nye løbesko 😀 de har efterhånden løbet rigtig mange kilometer, så tror mine led vil have godt af nogle nye 🙂

 • Helle Rick

  Jeg trænger til lidt nyt og lækkert golftøj. Det jeg har er virkelig falmet og kedeligt at se på det. Gavekortet er yderst velkommen 🙂

 • Ulla Christiansen

  Jeg er ved at tabe mig og allerede nu trænger jeg så meget til nyt undertøj. Men jeg ville også gerne finde et par nye fitness og/eller yoga pants

 • Line N

  Nogle friske T-shirts eller en sommerkjole ville være super dejligt til når sommeren kommer. 🙂

 • Heidi S

  Jeg vil bruge det til nyt hverdagstøj, er hver morgen i krise over mangel på ‘kontortøj’ i min garderobe 😉

 • Michelle H

  Jeg er helt klart også på at få noget nyt træningstøj af ordentlig kvalitet – pt. har jeg en unknown løbejakke købt til 30 kr. – den fungerer, men mon ikke funktionalitet og pris hænger sammen? Det vil jeg i hverfald gerne afprøve med dette gavekort 😀

 • Rikke

  Åh jeg drømmer om at et par hvide sneakers vil fuldende min sommergarderobe, men sneakers (særligt hvide) er alligevel et stykke fra min comfort zone. Et tilskud på 500 kr ville dog nok få mig til at vove forsøget – helst med et par kridhvide Adidas Original Superstars – de er super cool imo 🙂
  Kh Rikke

 • Rikke Bisgård Sørensen

  Jeg ville forkæle vores datter med et par nye fede sneakers 🙂

  Kh Rikke

 • Søs

  Et par Nike Free Run har stået på ønskelisten længe, så hvis jeg er den heldige vinder af en plovmand til Zarlando, skal de helt sikkert bruges som et tilskud til dem 🙂

 • Hua

  Jeg kunne godt tænke mig at købe noget “arbejdstøj”, eftersom jeg skal i praktik i udlandet og det er mit første “rigtige” job 🙂

 • Pernille

  Mine træningssko trænger snart til en udskiftning, så det ville være lækkert med et tilskud 😉

 • Tanja J.

  Festtøj til sommerens havefester, er allerede inviteret til flere og har bare intet at tage på (total tøjkrise) 🙂

 • Tina Nielsen

  Klart noget lækkert træningstøj – forhåbentlig ku det kickstarte overskuddet til at smide de 10kg jeg så inderligt gerne vil af med <3

 • Camilla K.O.

  Jeg drømmer vanvittigt meget om noget nyt undertøj. Ja, det er ikke normalt noget, som jeg deler på en “offentlig” blog, men min undertøjsskuffe trænger altså til en overhaling. Når man har velsiddende undertøj på, så føles det, som om at hele outfittet bare sidder bedre! 😉

 • Rikke Flensted

  Trænger til nyt træningstøj & undertøj, så det er det jeg vil bruge gavekortet til

 • Katrine Gunnersen

  En flot laaaang kjole til mig selv, som kan dække benene når jeg ind i mellem er for doven 🙂

 • Christina. E.A

  Hvis jeg var så heldig at vinde, vil jeg bruge de 500 kroner på et par lækre sko.

 • Sophie Agger

  Siden jeg for nyligt opdagede at bunden af mine løbesko snart er slidt igennem ville det nok være det jeg brugte pengene på 🙂

 • Tine Bech

  Et par sandaler eller måske en ny sommerkjole 🙂 For nu bliver det forhåbentlig sommer 😉

 • Tina

  Jeg kunne godt trænge til en lille sommeropdatering af min garderobe – hvis varmen nu virkelig har tænkt sig at komme sammen med juli måned 🙂

 • Lise/walkinrunout

  Jeg er med på sportsgear… og af én eller anden grund synes jeg altid at jeg mangler sports-bh’er… så hvis jeg var heldig at vinde – ville der fluks komme en ny sports-bh hjem til mig 🙂

 • Marie-Louise Posgaard Larsen

  Jeg ville også selv shoppe træningstøj, da jeg også er nyopstartet i den der træningsverden. Min fysioterapeut har givet mig strenge ordre.
  Jeg mangler især en god støttende sportsbh, og nogle flere tights. Med kun 1 person i husstanden, kan jeg ikke nøjes med 2 par uden at skulle vaske tøj konstant.

 • Jane Rønsted Tvede

  jeg ville bruge det på nyt Trænings tøj som jeg hårdt mangler og elsker mit træning så det kommer i første række <3 <3

 • Malene

  Uh, en gave man selv vælger 🙂
  Altså, det ville helt sikkert være mest fornuftigt, at investere i et par løbesko, men jeg ved godt, at i virkeligheden vil jeg se hva spændende efterårs sæsonen byder på og så finde noget der

 • Sisi

  Jeg ville helt sikkert også investere i en opdatering af træningstøjet! Har lige måtte investere i nye sko da de gamle (som endda var ret nye) forsvandt i omklædningsrummet 🙁 Men en god sportsBH og et par korte træningsbukser mangler jeg virkelig, og nu er pengene jo lige brugt på sko, så et gavekort til zalando ville være en fantastisk hjælp 🙂

 • maibritt j

  jeg drømmer om et par nye sneakers og hvis jeg vinder så er det pludselig ikke så stor en investering mere 🙂

 • Erica Schou

  Jeg står p.t. og mangler et par fede sneaks. Et par man kan bruge til ALT lige fra hverdag til fest 🙂 Det kan jeg med 100% finde på Zalando!

  1000 kys & kram
  Erica // smukkeza@gmail.com

 • Rikke BB

  Jeg drømmer om en lækker sportsbh, da jeg har fået reduceret mine bryster og ikke rigtig har købt en ny endnu. Så det mangler jeg sådan ; ) God Sommer 🙂

 • Pia Rotbøl

  Jeg drømmer om en ny bikini, og så har jeg to piger, som vokser alt for hurtigt ud af deres tøj, så 500 kr kunne jeg virkelig godt bruge 😉

 • Mai Nguyen

  Jeg vil helt klart bruge gavekortet til at købe mere sportstøj! Man kan aldrig få for meget af sportstøj! 😀

 • Mette Kristensen

  Jeg tror jeg ville bruge gavekortet på løbeudstyr. Jeg har en drøm at at begynde at løbe. Jeg har stadig mange kilogram at tabe siden min søn kom til verden i december. Jeg synes ikke tiden er der til andre motionsformer, men løb kan altid presses ind. Hvis jeg bliver glad for at løbe overvejer jeg også at købe en vogn bettemanden kan sidde i mens jeg løber.

 • Annette J

  Sko kan man altid bruge :), men ender nok med at købe lidt nyt tøj i form at et par t-shirts og en nederdel nu når det gode vejr kommer!

 • Camilla Nyegaard

  Jeg spiller tennis i sommer halvåret og mangler virkelig noget nyt gear. Krydser fingre.

 • Louise

  SOMMERTØJ! Jeg har lagt mig ud i år, hvilket har resulteret i, at jeg ikke kan passe noget af mit sommertøj og lyse jeans.. Kikset at rende rundt lange, sorte bukser og store bluser, fordi toppene sidder for stramt..
  Enten skal sommeren blive væk eller også skal jeg ud og investere i en helt ny sommergarderobe – må nok hellere satse på det sidste 🙂

 • Dorthe Bille

  Hvis jeg er så heldig at vinde, skal der helt sikkert shoppes træningstøj. Der er så mange fede ting hos Zalando.dk

 • Lina

  Jeg vil helt sikkert bruge gavekortet på at investere i en ny sommerkjole, som kan bruges til både barnedåb og bryllup i den kommende måned

 • Pernille NL

  Jeg drømmer altid om nyt Nike-tøj. Så hvis jeg er så heldig at vinde, vil jeg bruge gavekortet på en par Nike free sko. De vil gøre mig helt vildt lykkelige 🙂 🙂
  God sommer!

 • Camilla A

  Sikke en lækker præmie!
  Jeg kunne rigtig godt tænke mig et par nye løbeshorts og gerne med kompression. 🙂

 • Maja Holmgren

  Virkeligt lækker give-away!
  Jeg har en hel del træningstøj og også sko, så jeg ville nok skaffe en fin kjole eller noget, måske nogle bukser! 😀

 • Pia M Hansen

  Det skulle min datter have da jeg nårmalt ikke har råd til at give hende nyt tøj da jeg er på lav førtidspension. Og hun er så sæd til at hjælpe mig med de ting jeg ik selv kan se til da jeg er svagtseende så hun fortjener mere end jeg kan guve hende

 • Joy

  Sko! Jeg mangler både sandaler, løbesko og pæne fritidssko a la Nike free. Så der er masser af gode bud 🙂

 • Anna Ofelia

  Da jeg til september skal ud og rejse i flere måneder, så derfor vil jeg bruge gavekortet på nogle gode vandresandaler og måske også en kjole til de lidt pænere aftener 😉

 • Katja (@Eeyorenyk)

  Helt klart en bikini til kommende USA-ferie, samt et par sorte shorts. Og var der lidt tilbage, så måske tilskud til en sommerkjole eller et par nye sneakers. 🙂

 • Line

  Jeg elsker Zalando, der kan man altid finde nogle fine ting! Jeg har siden januar tabt mig omkring 15 kg, og det betyder, at min garderobe er blevet noget mindre – som i, få bukser/shorts og få trøjer. Derfor ville jeg nok købe noget nyt almindeligt tøj eller evt. sportsshort her til sommer – Det mangler jeg, for hold da op man får hurtigt varmen ellers!

 • Laila Jensen

  jeg ville finde mig en skøn sports BH da det er det jeg mangler mest lige nu!

 • Louise

  Er netop kommet hjem fra en løbetur i en irriterende løs, gammel undertrøje, så jeg ville bruge pengene på en løbetop

 • Rikke H

  En ny kjole eller måske et par gode sneakers jeg kan bruge til genoptræning. Jeg har fødselsdag den 7/7 så det ville være perfekt med en lille før fødselsdagsgave 🙂
  Krydser fingre!

 • Malene Matzen

  Dit billede inspirerede mig til at købe sport-/dansetøj til mit højskoleophold, så det er det, jeg ville bruge gavekortet på.

 • Miatilda Andersen

  Sandaler..
  Jeg har opdaget min sko-fetish i en sen alder /41/, og der er virkelig meget der skal indhentes.
  Miatilda

 • Katrine

  Løbetøj!!! Er lige begyndt at løbe igen efter min graviditet, og kan VIRKELIG godt bruge noget nyt tøj!

 • Ulrika

  Jeg mangler virkelig et par basic jeans og en sommer jakke, så det er det jeg kigger efter 🙂

 • Marianne Juhl

  Jeg skal HELT klart have opgraderet min fitness garderobe. Det er vildt fedt når ens tights ryger ned når man squatter… NOOOOOOT … Jeg har nogle tights som er hamrende irriterende fordi de ligesom falder ned bagpå når jeg træner – da mega irriterende … Så håber på lidt hjælp til opdatering af garderoben

 • Stine Bjerre

  jeg drømmer om en ordentlig omgang sports kluns – lige fra en badedragt til nogle nye løbebukser. Har ikke fået nyt de sidste 4 år og (heldigvis!) er det jeg har ved at være slidt…

 • Bettina Jensen

  Jeg vil helt klart købe nye bukser.
  Efter et større vægttab, sejler jeg i mine bukser 😀

 • Olivia Strandbech

  Ville helt klart også tilføje lidt til sportsgarderoben, er endelig kommet godt igang med at træne igen 🙂

 • Karin K. fra Aarhus

  Kun godt bruge en ny skijakke til vinter, så det skal gavekortet bruges til, hvis jeg vinder.

 • Ditte Sørensen

  Sikke en dejlig konkurrence 🙂 kan godt forstå du ville bruge gavekortet på sportstøj, da de har så meget lækkert
  Jeg vil gå i samme ånd hvis jeg vinder og bestille disse shorts til at løbe i, da jeg kan mærke jeg mangler noget let til de varme dage med løb
  https://www.zalando.dk/nike-performance-full-flex-2-in-1-korte-sportsbukser-n1241e03q-q12.html
  Jeg er lige nu i gang med at træne op til min første halvmarathon og hjælper altid med lidt nyt udstyr 🙂

 • Connie A

  Det er da bare ren forkælelse <3 ikke noget problem at finde noget på Zalando. Jeg vil købe en ny sommerkjole til min ferie 🙂