Louis Vuitton,  Luksusliv og drømme,  Shopping og Inspiration

Når man føler de der katte og hunde og et tosset print

Der går noget tid imellem at jeg skriver om Louis Vuitton og jeg ved godt, at det er af de emner på min blog, som nogle gange deler jer som læser med. Jeg ved også, at nogle af jer stort set kun har læst med pga. LV og andre pænt springer over de indlæg. Men det er nu ikke derfor der har været så Louis-stille som der rent faktisk har. Det handler mere om, at jeg har haft svært ved at finde tiden til at følge med omkring alle nyhederne og derfor heller ikke har haft så god tid til lige at smutte forbi “bixen” for at tjekke ud med egne øjne og hænder. Så lysten mangler ikke, men tiden til at få overblikket … LV’s nye strategi i forhold til før, er da også at sende nye produkter på gaden i en lind strøm i stedet for de “gamle” systemer med 2 store kollektioner og to “pre”-kollektioner om året plus en en lille julekollektion, en valentinskollektion og en cruise-kollektion. Det kunne jeg meget bedre overskue 😀 Nu er det bare hele tiden. Værdierne har også ændret sig hos LV og man satset mere og mere på de eksklusive linjer frem for de klassiske “travere” med monogram mm. Det forstår jeg sådan set godt, selv om LV-tossen i mig selvfølgelig er smadder nervøs for om brandets historiske værdi på en eller anden måde ender med at blive lidt udvandet.

Nå mnjaaa…. det er jo egentlig en anden snak, for det jeg gerne ville fortælle jer om i dag er et nyligt lanceret samarbejde med den ikoniske Grace Coddington, som bl.a. har arbejdet på Vogue som creative director, været model, fotograf og kreativ go-to person for adskillige firmaer. Hendes rødorange hår og hendes gave til både at være kreativ omkring farvestrålende levende setups og  lige så ofte at have kreeret kampagner med vemodige, dystre og næsten melankolske vibes. Hun er sådan en der “hænger fast” og jeg elsker at hun har indgået et samarbejde med LV. Kollektionen hedder “Catogram” og Grace Coddington har overstrøet det fine canvas med orange logoer som matcher hendes hår og små naive tegninger af hunde og katte. Hvorfor? Jo altså dels så symboliserer kattene hendes egne og hundene er Nicholas G.’s (LV chefdesigner)…. men hun har altid omtalt modeller som “katte” og mon ikke også det er derfor at kattene er endt på det fine logo-canvas. Hun skrev endda en bog på et tidspunkt om sine egne katte og kaldte den “The Catwalk Cats”.
Én kan jo fabulere videre og jeg kan slet ikke lade være med at tænke på Aristocats, når jeg kigger på de fine tegninger. Men den står vist helt for min egen regning 🙂

Læs også:  Leggings til kjoler, leggings til sweats, leggings til alt - coronatidens bedste beklædningsdel

Der er lavet en del forskellige ting i kollektionen, men det har været meget meget forskelligt, hvad de enkelte verdensdele har fået og således har man altså ikke bare kunnet plukke frit, hvis man ønskede sig noget fra kollektionen. Vores ellers ganske omfattende flotte forretning i København har da heller ikke fået super meget ….. havde det godt på fornemmelsen, så godt man var vaks ved havelågen 😉 Jeg havde nemlig bestemt mig for at denne kollektion på en eller anden måde skulle være min. Så også derfor har der været LV-stille på bloggen …. opsparingen skulle sikres til at kunne investere i et lille stykke med katte og hunde. Og når jeg skriver om LV, fristes jeg altid umådeligt hi hi…

Jeg endte med Neverfull og et fint bandeau og tripper nu rastløst i min venten efter posten. OG tænk hvis man kunne få pyjamas’en som Grace har på på billedet … den er jo SÅ cool!!
På billederne er der blot et udpluk af de forskellige ting, men er man mere nysgerrig kan man se meget mere på den amerikanske webshop eller besøge butikken i København for at se om der skulle være en godte eller to 😉

 

HUSK at der altid er masser af LV-læsning her på domænet …. det er bare at gå i gang lige HER.