Shopping og Inspiration

Uniform og en lækker kamerataske

Jeg tror der må være noget med mig og tøjmærker, som starter på “Black”, for ligesom jeg synes 70% af BLACK SWAN’s kollektion er “lige mig”, så har jeg det på akkurat samme måde med Black Lily. Det er så tilpas enkelt som en slags uniform og tidløst at det er lige aktuelt nu og om et år, hvilket betyder ret meget for mig. Eller det er det kommet til med tiden.

Black Lily
Her til aften fandt jeg faktisk et par lækkerier, som jeg har klikket hjem fra Black Lily, som også holder slut-udsalg. Der er mange penge at spare, så jeg hapsede flæsenederdelen, den grå strik, body’en (som jeg virkelig mangler …. det er jo så rart at have på under kjoler og t-shirts), de to virkelig cool armbånd og så kameratasken. Lige præcis den er lidt et “overflodskøb”, da jeg allerede har en, men jeg kunne godt tænke mig at have den lidt større og det er de modeller som kom efter min.
Lædernederdelen minder meget om en jeg allerede har, men hvis I mangler, så er det dælme en god pris for god kvalitet. Tørklædet er altså også virkelig fint, men der var jeg fornuftig og kiggede på den allerede eksisterende bunke plus at jeg jo har det jeg selv har lavet og som jeg går med hele tiden.

Der er skønne ting på webshoppen, så hvis du også kan lide mærket, så er det denne vej. Jeg ville ønske det helle kunne komme flyvende med post lige nu, for gad godt springe i det i morgen! 🙂

Læs også:  Sommeren der gik