Skønhed

Vind lækker pakke til den sensitive hud fra EUCERIN

EUCERIN UltraSensitiveSidst jeg havde fingrene i Eucerin blev jeg positivt overrasket på flere niveauer. Dels over, hvor virkelig gode produkterne var for min hud, men også over prisen. Hudpleje, som er fantastisk, gennemtestet og som ikke koster spidsen af en jetjager. Jeg bruger stadig filler-ampullerne (tror jeg er på min 3. pakke eller sådan noget) og jeg kan mærke (og se!), at de gør noget rigtigt for min lidt sarte 40-årige hud. Men en ting er ampuller, en anden ting er den almindelige daglige pleje. Rens, toner, creme. Jeg har ofte gang i en eller anden test og selv om jeg gladeligt er forsøgskanin, så kan jeg også godt mærke, at min hud indimellem bliver lidt ekstra sensitiv og har lettere ved at slå ud eller få røde plamager.

Eucerin har imidlertid lanceret super gode produkter til netop sart og sensitiv hud – den milde rensemælk og toner sørger for at rense i dybden og fjerne al snavs, imens cremen “Eucerin Ultra Sensitive Soothing Care” (som fås både til tør og til kombineret hud) sørger for at gennemfugte den rene hud. Ingenting der klør, ingenting der strammer. Bare en fornemmelse af, at man har gjort noget godt for sig selv og sit ansigt. At der så samtidig er en anti-age formula i også, skal mærket bestemt ikke høre et ondt ord for! 😀 Tjek i øvrigt Eucerin’s side, hvor der er SÅ meget viden om hud og ingredienser. Vildt interessant.
Ansigtsprodukterne er virkelig virkelig gode, men min absolutte ven de sidste 14 dage, hvor mine læber har lignet sandpapir, har været Eucerin Acute Lip Balm! Hold nu op, hvor er jeg træt af, at jeg ikke har mødt den fætter noget før. Allerede efter 2 dage var de hårde hudskaller på læberne væk og efter 4 dage var læberne igen fuldstændig normale, bløde og meget kysseklare! 😛 Kan kun anbefales! Bedste “hav-én-i-alle-tasker” investering. Eller …. måske jeg kan hjælpe lidt på vej, for der er nemlig en pakke lækre Eucerin-produkter på højkant. Den heldige vinder får:

Læs også:  GIVE AWAY - FILORGA LIFT-STRUCTURE

2 stk. Eucerin UltraSensitive Soothing Care creme (en til tør hud og en til kombineret)
1 stk. Eucerin DermatoClean Clarifying Toner
1 stk. Eucerin DermatoClean Mild Cleansing Milk
2 stk. Eucerin Acute Lip Balm

Alt i alt en super lækker pakke, som din hud vil elske nu hvor vi skal gøre den strålende, gennemfugtet og forårsklar!

Vind den lækre pakke ved at smide en kommentar her på indlægget senest d. 14. marts – Held og Lykke!

Indlægget er lavet i samarbejde med Eucerin, som donerer produkterne

Eucerin kan bl.a. købes her og på udvalgte apoteker landet over

Stort tillykke til Christinna C 🙂 du har modtaget en mail. 

94 Comments