Louis Lørdag,  Louis Vuitton,  Luksusliv og drømme,  Shopping og Inspiration

Louis Lørdag #49: Be still my babypink Barbie heart!

Louis Vuitton SS14
(undskylder spejlvending af logo, men havde lige brug for fin symmetri)

….. og så promoverer man i det ene indlæg efter det andet, at sort er det bedste og at ens garderobe nærmest er blevet monokrom. Nemesis i form af Louis Vuittons kommende SS14 farver. Halleluja, den koralfarvede og den babylyserøde ville matche mine sorte gevandter SÅ godt jo!! Og de hvide gevandter. Og det grå gevandter! Jeg er helt fuldstændig skudt i den koralfarvede Neverfull og den babylyserøde skuldertaske. De koralfarvede espadrillos skal jeg bare eje … færdig arbejde.
Såeh … hej hej trendsales, for den her dame er da nødt til at rydde op (for alvor), så ønskelisten her kan krydses af. Hvis jeg kunne, så indsatte jeg en masse virrende små lyserøde hjerter der danser rundt på skærmen. Og nej, jeg er ikke fuld. Ha ha 🙂

(Jeg tør i øvrigt godt love, at der er mange andre lækkerier i vente … skal nok løfte sløret for flere nykommere. Jeg siger “Montaigne” og har I den næste “IT-bag” hos Louis Vuitton. Mere om dens nye variationer senere ….)

(Og de lækre NN14 tasker som jeg viste frem sidste uge. Priserne kommer til at variere fra ca. 15.000 og op til 75.000. Avs.)

Læs også:  Forbrugsbevidsthed: Sådan gik september og et par tricks til starte en god proces

10 Comments

 • Sabina

  Alt alt for fine farver – mine yndlings haha, men det ved du nok efterhånden 😀 Dobbelt like til alt lyserødt! Første epi taske jeg nok skal have 🙂

 • Sascha

  HOld nu op, den koralfarvede er smuk!
  Tænk at kunne gå forår og sommer i møde, med den på skulderen.

  Jeg har netop bestilt Mon monogram pasholder, for mine sidste sparepenge 🙂 så der bliver ikke mere til mig lige foreløbig.

 • Metteline

  Nøøøøøøj, altså! Den koral Neverfull er jo intet mindre end fantastisk? Og den skuldertaske? I lyserød – ville være perfekt til foråret. Gad vide hvad skuldertasken kommer til at koste – det er jo desværre nok ikke ‘pochette-pris’.. Men espadrillerne er da et must, hold nu op, de er fine. Et par i hver farve, tak 😀

  • Marlene D

   Mit bud er at skuldertasken vil lægge på omkring 7.000 ….måske lidt mere. Neverfull koster 10.000 nemlig, så mon ikke 🙂
   Jeg har det også sådan …. en i hver farve, tak 😀

 • Birthe

  Jamen, espadrillerne, går de ikke i oplønning, hvis der kommer en tordenbyge?
  Lidt ærgerligt?
  B