Luksusliv og drømme,  Shopping og Inspiration

Aldrig gå ned på leo …

Marc by Marc Jacobs leopard taskeMarc by Marc Jacobs leopardtaske

Altså, på mange måder er den her taske jo helt perfekt! Den er sort/hvid/grå, rummelig, enkel trods printet, lavet af Marc the Man og jeg kunne ikke modstå fristelsen. Den kan da kun bo ét sted og det er lige her 🙂 For jeg mangler jo tasker …. i den grad he he …. Kan slet ikke vente til den ankommer! Er den ikke fin med fiiiiiin på? 🙂

I går var jeg som jeg skrev på café-date med en gammel veninde …. i virkeligheden nok en af de ældste venskaber jeg har. Vi har, hånden på hjertet, ikke været så gode til at ses – hverdagen har fyldt og tiden er lissom bare gået, men hver gang vi ses er det som om der ikke er gået mere end højst en uge siden sidst. Klokken blev mange og inden jeg landede herhjemme var den godt og vel 01.00. Cookie vågner kl. 06.00 – godmorgen! 😀 Nu glæder jeg mig bare til vi skal ses igen.
Har i øvrigt også bestilt briller, som jeg glæder mig super meget til at bruge og til at vise jer. Håber at I vil kunne lide dem 🙂 De er fra Ray-Ban og købt hos den lokale optiker. Man må jo støtte de lokale, ing’ 🙂

Husk Pandora konkurrencen – lige her!

Læs også:  5 grunde til at handle lokalt i Solrød Centeret

24 Comments