Min stil

Sorte strukturer + en vinder af Pandora konkurrencen

mulberry

I søndags var jeg ude at se på lækkert børne- og ungdomstøj fra MILK Copenhagen og var trukket i dette outfit. Sort, blødt, pænt og alligevel casual. Havde mikset en masse strukturer og de nye støvler, som I så her, var på. De var overraskende rare at have på så længe og jeg troede derfor sagtens jeg kunne have dem på hele mandagen også, men det var altså overmod. Kl. 15 da jeg sad på kursus, måtte jeg liste dem af under bordet, for av mine fødder var ømme. Var nær aldrig kommet i dem igen 😀 Men skal nu nok blive glad for dem – de skal bare gåes til. Hold nu op, hvor det regnede i øvrigt .. man kan vist også se det på mit tøj selv om jeg forsøgte at stå i ly i carporten.

Billi Bi Mulberry Outfit
Outfit:
Silkebluse: Designers Remix // nederdel: Black Swan // blazer: Topshop // støvler: Billi Bi // Taske: Mulberry // Øreringe: Louise Kragh // Tørklæde: Moss Copenhagen

I er sikkert spændte på om der er trukket en vinder af den overdådige Pandora konkurrence? Det er der 😉 Og ovenikøbet på helt oldfashioned måde, som jeg også beskrev, at jeg ville gøre det. 
Vinderen blev faktisk en, som havde skrevet på konkurrencen her på bloggen, men om du var med på instagram også ved jeg ikke? 🙂 Herunder er udtrækningen …. ta-daaaa! Stort tillykke, Annette Aarre Dalsgaard – skriv en mail til mig på malsen@malsen.dk så finder vi ud af, hvordan du får alle de flotte ringe tilsendt.
Tak til alle for at deltage – der er allerede en anden konkurrence i gang, hvor der er godter og gavekort til HAY – deltag her.

Læs også:  Lykke på toppen af Danmark

foto

11 Comments