Hverdags-coping,  Personlig udvikling

Den manglende træning og konstante dårlige samvittighed

Manglende træning.
Jeg sad og kiggede mine blogindlæg igennem den anden dag …. og gud i himlen, hvor har jeg skrevet mange indlæg med den største entusiasme i forhold til at komme i gang med at træne igen. Suk …. og hvad blev der af det? Ikke en dyt. Jeg er simpelthen så ualmindelig rasende dårlig til at få fundet tiden. Eller det vil sige. At få prioriteret tiden til det. For det er for åndsvagt at sige at man ikke har tid. Selvfølgelig har man det – for det er jo en investering i en selv, så det bør alle have tid til.

Nok mest ugidelig

Ugidelig er nok nærmere ordet. Eller træt. Nogle gange bare så træt at det der med at finde løbeskoene frem slet ikke lader sig gøre. Faktum er at min kondi aldrig nogensinde har været dårligere, tror jeg …. ikke engang da jeg vejede 40 kg mere end jeg gør nu. Så. Jeg tror jeg er ude i noget hjemmetræning måske? Som opstart på den manglende træning. Noget med en app og en måtte og sådan en elastik til træning. Og en bold måske. Tænker at det måske kunne være fint at starte ud med og så kan det være at det smitter så meget humørmæssigt at jeg helt af mig selv flyver ud og spænder skoene på og sætter kurs mod løbesporet. Det er jo ultimativt det jeg allerhelst vil.

Dengang – lige før ulykken for knap 5 år siden – var jeg sgu blevet så god en løber, at jeg virkelig slet ikke kunne undvære det. Måske får jeg ikke det igen, men bare en snert af det, er også nok. Tænk at kunne være i sommerhuset på Lolland og stå op om morgenen og løbe en tur langs vandet. Det er da balsam for både krop og sjæl. Ruten ligger langs vandet her på billedet.

Læs også:  Isvinter, sol på næsen og noget om et lidt vildt projekt

Hvordan holder du dig selv i ørene …. har du de vise sten? Please, del dem 🙂

4 Comments

 • Sascha

  Powerwalk var min nøgle til succes!
  En god lydbog eller podcast i ørene og så ud og gå en tur.
  Og HVIS så at man har mod på at løbe lidt, så kan man gøre det, men det er ikke udgangspunketet for turen og derfor ikke fail hvis man ikke får løbet.

  Det var min start – og nu er det endt ud i løbeture på 5-10km alt efter humøret.
  Men mit mentale udgangspunkt er stadig powerwalk turen så jeg har altid en succes oplevelse når jeg træner 😃

 • Lise/walkinrunout

  Jeg tror på, at man skal finde det, som gør en glad og så gider man som regel også – måske er det slet ikke løb, der er dig lige nu 🙂
  Man ændrer sig jo…
  Min største anbefaling er faktisk at finde på noget med én som man rigtig godt kan lide at være sammen med… din søn, mand, veninde eller kollega… så er der lidt hygge der hjælper med at trække afsted.
  Knus!

  • Malsen

   Tak for dine gode ideer, Lise ❤️ jeg tror det er rigtig at det at finde en at gøre noget sammen med kan være en motivation faktisk. Og så kan jeg supplere med Saschas gode forslag andre dage. Har også brug for at gøre noget selv men det ene udelukker jo bestemt ikke det andet 🙂 knus