Hverdags-coping,  Personlig udvikling,  Skriblerier

Sysler i coronatiden

I foråret, for snart et år siden, gik jeg stort set hver eneste dag en lang tur. Nogle gange alene og andre gange sammen med en veninde eller min familie. Corona havde lukket samfundet og vi var alle i en underlig bobbel. Instagram blev oversvømmet af surdejsproduktion og folk kørte på racercykler/ mountainbikes, som aldrig før. Nogle gik i haven og andre fandt ro i at lære sig selv at strikke eller hækle. Privatinvestering fik også et ordentlig pust liv, hvilket betød, at mange mange flere helt almindelige danskere pludselig interessede sig for aktiemarkedet.

Min have stod snorlige allerede i april måned. Det er simpelthen aldrig nogensinde sket før, men vejret var skønt og det summede og brummede i hele kvarteret. Da sommeren kom, var det som om de fleste levede et relativt almindeligt liv minus rejserne that is og mange syslede i sommerhuse eller privatboliger. Make-overs, renovering osv.

Jeg sysler med økonomi og blog, men vil gerne kreere

Jeg selv syslede mest med økonomi og investeringer. Det var ikke nyt for mig, men i mange år lå det hen. I 2019 valgte jeg igen at prioritere aktier, så nu er det en daglig ting jeg bruger tid på. Jeg er ikke en haj, men det går ret godt. Trods Corona and all. Så jeg klør på her i det nye år også.
Bloggen har altid været min hobby, men jeg brugte en del mere tid på instagram end her på bloggen. Set i bakspejlet var det lidt ærgerligt, men bloggen er til gengæld prioriteret højt her i 2021. Jeg slapper af ved at skrive og jeg får masser af tanker afsluttet på den måde.

Læs også:  Hej marts: Forår, fødselsdag, forvandlinger og fitness
sysler strik cardigan
En del af den personlige udvikling

En gang imellem savner jeg dog at kreere. Altså noget andet end ord og sætninger. Engang malede jeg ret meget, lavede blomsterdekorationer, lavede smykker og den slags, men det interesserer mig ikke så meget mere. Til gengæld gad jeg helt vildt godt at lære at strikke! Jeg er dog ikke helt sikker på, at jeg kan finde ud af det eller har temperament til det, men jeg følger (overraskende) mange strikkeprofiler på insta 😀 Det må da næsten være et tegn ….
Man sysler jo også som en del af ens personlige udvikling og guderne skal vide, at jeg godt kunne trænge til at fokusere lidt på min tålmodighed 😉


Jeg kan jo starte med at erhverve mig noget garn og nogle strikkepinde og så kan man vel finde en eller anden begynderguide på youtube, for hør lige her ….. dengang i folkeren, hvor man havde håndarbejde ikk? Det lykkedes mig aldrig rigtig at få min lærers magi – en skam for hun var mega dygtig. Fik heller aldrig det der symaskinekørekort. Eneste der lykkedes, var en mulepose (sammenriet i hånden) og med nogle katastrofale korssting på.
Men tænk, hvis man en dag kunne strikke sådan nogle lange fine cardigans selv, som den jeg har på på billedet? Bum!

Som man siger. Hvo intet vover. Jeg gør det sgu’ (nok). Hvad sysler du med?

6 Comments

 • Louise Møller

  Årh det er godt nok mange år siden jeg har strikket og hæklet. Jeg var vidst også mest glad for hækling som jeg husker det😉

  Men fedt du har mod på at gå i gang med at strikke – og ja mon ikke YouTube har nogle ideer til dig.

  Jeg sysler med lidt grønne projekter, gendyrkning af avocado, lidt adult coloring og kryds og tværs. Og så har vi lige købt et puslespil🧩🙈

  God onsdag🙋🏻‍♀️

  Bedste hilsner

  Louise

  • Malsen

   Det lyder også som nogle hyggelige projekter du har gang i – har selv lige købt et puslespil, som jeg havde håber kunne samle familien om et eller andet fælles. Sønnen synes dog Fortnite er en del mere interessant 😀

   Ja, nu må vi se – det kunne være sjovt at komme i gang.

   God onsdag til dig også 🙂
   Mh
   Marlene

 • Karen

  Det der strikkeri? No way. Min fru mor er stjernedygtig, så det er hende, der strikker til mig (og min far og 7 børnebørn…) Hun har netop lavet en fantastisk vamset vende-sag til mig: vend den ene led = cardigan med sjalskrave, vend den anden led = sjælevarmer.

  Jeg læser. Pt. Bernard Cornwells mange-binds roman om saksernes historie. Desuden står den på lokalhistorie, primært besættelsestiden, som var en overraskende vild tid her i lille Vordingborg. Jeg tænker, det skal bruges til en masse erindringshistorie-byvandring/cykelture med min klasse, når vi må komme tilbage.
  Puslespil – jeg kommer nærmest i zen.

  Jeg har lige fået fingrene i Louisa Lorangs nye grønne kogebog, så jeg leger med grøn mad. Noget af en udfordring for en kødspiser som mig.

  Og så har jeg mine kaniner. 3 tykpelsede og efterhånden meget store franske vædderpiger, der regerer i hele baghaven som frikaniner. Det der med snorlige have til foråret er lig med hegn rundt om det, man ikke vil have ædt.

  Og så lige en ting; jeg bliver til stadighed lidt glad i låget over at vide, at du og junior er kommet godt ud på den anden side efter ulykken. Og jeg håber for jer begge, at han får det godt i sin nye skole.
  Kh Karen

  • Malsen

   Jeg synes det lyder sim nogle skønne sysler du har kogende. Er vild med både byvandring og kaniner. Ikke helt det sanne men jeg vil rigtig gerne have et pindsvin! Følger et par på insta og de er jo helt sindssygt nuttede 😍
   Puslespil har jeg også gang i lige nu. Mest afstressende ting der findes.

   Du er så sød ♥️ tusind tak for de virkelig rare ord og tak fordi du husker. Der er dage som stadig er svære – mest for mig. Tror aldrig man kommer sig 100% men man må øve sig i at det ikke bliver en klods om benet. Det øver jeg mig stadig lidt på.
   Det går SÅ godt i den nye skole ❤️

 • Louise Herby

  Min mor har afleveret en masse garn, pinde og bøger, så jeg kan bare gå i gang med at lære det, haha. Men jeg drømmer mest bare om at lære at sy. Håber 2021 bliver året hvor jeg får gang i min symaskine. Nu må vi se 🙂 Ellers er jeg også vildt glad for at bruge tid på min blog. Den kan altså bare noget, som Instagram ikke kan 🙂 Og hvor er det sejt, at du er blevet god til og glad for aktier 🙂

  • Malsen

   Jeg gad helt vildt godt at kunne sy, men det tør jeg alligevel ikke give mig selv forhåbninger om at kunne 😀 Sejt, hvis du kan <3
   Man bliver bidt at det med aktier og økonomi i det hele taget. Penge er sjove, når de bliver til flere 😀