Louis Vuitton,  Luksusliv og drømme,  Min stil,  Shopping og Inspiration

Hello Babe, nice to see ya’

Louis Vuitton leopard sprouse stole
Hvor er det fedt, at det er vejr til tørklæder igen! Jeg har savnet ham her …. vi er tætte venner, men han ved godt, at han desværre må sove lidt, når varmen brøler uden for. Det var et rart gensyn her til morgen …. ah 🙂
Er der noget særligt, som I har glædet jer til at skulle have på igen?

I øvrigt, hvis nogen har lyst til at deltage i et Black Swan shoppeevent så har man muligheden hos min søde bloggerveninde Mette (i København) – se mere her.

Læs også:  Opskrift på de bedste cookies, en efterårsferie godt brugt og små drømme

6 Comments

 • Karen

  Han er nu også fin!

  Og jeps, det var kjærlighed!!!! at pille min gamle voldslidt-på-den-rigtige-måde bikerskindjakke ud af skabet sammen med min nyere darling, en Bella Balou tørklædesmuksak med svaler på. Aaahhhhhh…. En kær kollega sagde en gang, at hun havde ikke så meget tøj, men det hun havde, var alle yndlingsstykker. En dejlig måde at se sit tøj på, tænker jeg.

  KH

 • Helle Rick

  Mine skønne cashmere trøje 🙂 og mine nye læderbukser. Ved ikke lige om det gælder, men de var mine ynglingsbukser da de hang på bøjlen og jeg fik øje på dem ;0) De er fra ETUI og er super lange. Jeg har ledt i lang tid og endelig er der et firma der laver LANGE bukser hvor der er plads til læggene 😀

 • Heidi

  Årh han er også så fin :O) Når han en dag skal have ny bolig, så åbnes mit hjem gerne. Her er mit Malene tørklæde fundet frem, og mi Stella Nova skindjakke. Men også mine nyere jeans fra Black Swan, de er så fede :O)

 • Bolize

  Uha … ja, Louis the lion er bare skøn – kan godt forstå du har savnet ham ♥ Jeg havde min favorit skindjakke på i dag og det var også et kærligt gensyn 🙂