Shopping og Inspiration

Første efterårsdag

20130901-103522.jpg

1. september. Officielt årets første efterårsdag, hvilket betyder at det uundgåelige sker – det bliver koldere dag for dag. Intet er jo som bekendt så skidt, at det ikke er godt for noget og som jeg ser det, er en af de helt klare fordele, at vi igen kan begynde at tage fat i alle vores læderting. Jeg har allerede haft læderjakke på nogle gange og har været på udkig i garderoben for at se hvad der ellers måtte gemme dig af godter.
Lidt pinligt måske, at man ikke kan huske hvad man har, men jeg havde faktisk lidt glemt denne nederdel fra provider, som jeg købte i den der outletbiks inde i Købmagergade for lidt tid siden. I maj var det vist. Den har skrå lynlås og små lynlåse i siderne, hvilket gør den tilpas hverdagskæk, synes jeg. Forestiller mig en vamset strik til og sorte mulberry high-tops, som jeg stadig skylder at vise jer 😉
Men hvad med jer – har i fundet læderstyles frem eller skal i måske ud at købe dette efterår?

God søndag til alle 🙂

Læs også:  På ønskelisten - fødselsdagsønsker

9 Comments