Ønskelisten,  Shopping og Inspiration

Alt godt fra havet, havde jeg nær sagt …

Det er længe siden jeg har ønsket mig smykker. Virkelig længe siden. Synes jeg har så mange fine og bruger nærmest kun de samme. Men …. på min liste over yndlingsformer i verden er – udover søheste, enhjørninge og smukke bogstaver – konkylier og regnbuer. Jeg synes begge er helt fantastiske og noget så romantiske, så mit hjerte sprang næsten et slag over da StineA annoncerede sine konkylienyheder. Jeg er helt dårlig og MÅ eje dem. Har to huller i det ene øre, så tænker en lang, to stikkere og så vedhænget i en af mine lange kæder.

(Links under billedet)

1: konkyliekædeørering 2: konkyliestikkere 3: konkylievedhæng 4: regnbueørestikker (ville jeg bestille hos sødeste Camilla hos Little Columbineelsker den butik og hun forsøger gerne at bestille de smykker hun ikke lige har på hylderne).

Regnbuen er fra Line & Jo. Og hvis ikke den er smuk, så ved jeg ikke …. ville allerhelst ønske mig den i guld men de er dyre, så sølv er nok mere tilnærmeligt selv om den stadig er i den dyre ende. Jeg har andre smykker fra Line & Jo og det er faktisk nogle af dem der er blevet brugt allermest.

Der er lang tid til jul. .. suk …

Hvad synes I? Er de ikke skønne de smykker? 🙂

Billedet nedenfor er fra et af mine yndlingssteder i Bulgarien – en lille strand fyldt med diverse sneglehuse/ konkylier. Sidste års hjembragte høst …..

 

 

Læs også:  Små ting til et sommeroutfit