Shopping og Inspiration

Black & White

Jeg synes det vrimler med lækre nyheder i alle de gode webshops. Uha, det er lidt farligt ikke at blive fristet helt vanvittigt 🙂 I går aftes, sad jeg og ledte efter en stribet nederdel og er faktisk ret vild med denne fra Soaked in Luxury. Striberne er flotte brede, hvilket gør den mere eksklusiv at se på, synes jeg. Blondetoppen fra Graumann, som nærmest er hæklet, har jeg set live og omg (det udtryk er helt på sin plads her) den er fuldstændig fantastisk. Viser jer den igen en anden dag, hvor den er stylet meget casual. Leopardjakken er også fra Soaked in Luxury – printet er lækkert, farven er god og så kan jeg virkelig godt lide snittet. Den er lidt “finere” på en måde og vill klart opgradere et basic outfit med sort tee og sorte skinny jeans. Reptil-tasken er fra nOva og har sådan en klik på-og-af pung, så det er en slags to-i-en taske. Den er virkelig pæn og jeg mangler en lidt mindre skuldertaske, når man bare lige skal have det mest nødvendige med sig. Sandalerne er fra Vagabond og selv om de er høje (hvilket jeg jo skal passe på), så er det wedges og dermed lidt blødere for foden at være i. Remmen omkring anklen gør dem så fine og jeg tænker at det kunne være den perfekte sommersandal. Sidst men ikke mindst, så har Day lavet den smukkeste silketop med abstrakt blødt print. I sidste sæson lavede 2nd Day en er mindede lidt om, men mørkere i tonen. Denne kan jeg bedre lide, da den lyser lidt mere op.

Læs også:  Set i bakspejlet

Jeg kunne sagtens have taget mindst dobbelt så mange ting med, for som jeg skriver, så er det da helt vildt som det vælter ind med varer alle vegne. Er der noget på collagen I synes særligt godt om mon? 🙂

Hav en skøn fredag – håber at kunne tjekke ind med et outfit senere. Det er vist på tide 🙂

5 Comments