Shopping og Inspiration

Edith & Ella AW13 // CFW

CFW AW13 Edith & Ella
Jeg var desværre forhindret i at nå Edith & Ellas show under modeugen, men nåede heldigvis at smutte forbi deres stand på Vision for at se nærmere på de smukke styles. Mærket repræsenterer i den grad en kvinde, som ikke er bange for at vise sin feminine side samtidig med, at hun heller ikke er bange for farver og mønstrer. Jeg tror de færreste er “All Edith & Ella – girls”, men jeg synes samtidig det er super synd, at nogen afskriver mærket, fordi det er “for feminint”. Når man kigger på de enkelte styles, så er de så smukke hver især og ville sagtens kunne bruges i samspil med rå støvler, læderbukser, bikerjakker, lag-på-lag og den generelle minimalisme, som man ser en del i det skandinaviske modebillede. Jeg er så dårlig med den lyse frakke med leopardforet (big surprise, I know…haha), den super frække top med molstriber, den bordeaux strikcardigan, skjorten med prikker og hjerteknapper, kittelkjolen med små hjorte på og sidst men ikke mindst den smukke grønne cardigan, som ligner den blødeste pude af mos…krydret med en lille stenbesat sløjfe. Kan slet ikke vente til efteråret, for jeg skal da så meget prøve de her ting.

Men lad mig høre…Edith & Ella – er det et mærke der appellerer til jer? 🙂

Læs også:  Strålende hud som er til at betale

6 Comments

%d bloggers like this: