Shopping og Inspiration,  Skønhed

Strålende hud som er til at betale

Strålende hud er så fint et sundhedstegn.
I ved efterhånden, hvordan jeg elsker at prøve produkter af. Leder altid efter de små guldkorn, som ikke koster en formue og som samtidig viser gode resultater på huden. Lige nu taler vi om ansigtshuden. Min hud, som jo er det man kalder en “moden” hud (hader det udtryk, for jeg kommer til at tænke på en moden fersken, som derefter bliver overmoden, snattet, for til sidst at tørre fuldstændig ud og være …. well … klar til skraldespanden, ha ha:) ). Nå, men det har jeg altså i “hud-sprog”. Dvs. jeg selvfølgelig er opmærksom på kollagen, hyaluron, kontrol af de frie radikale (vejr, vind, forurening mm), vitaminer og fugt. SÅ med mindre jeg skal bruge tre-fire forskellige sera, diverse cremer, masker, rense og scrubs, så skal jeg se på, hvad de enkelte ting indeholder og forhåbentlig slå flere fluer med et smæk.
Jeg skrev et langt og grundigt indlæg om kropspleje til den lette pengepung her og kunne i virkeligheden godt skrive en “sequal” til det indlæg, for der er bestemt også sket noget godt med min hud efter den tid og dermed nye udfordringer, som jeg har fundet nye produkter til.

Bedste rutine-tip

Det lykkes absolut ikke altid og jeg søger konstant efter “gude-produkterne” som kan betales. Derudover er der stor stor forskel (for mig) i forhold til hvilke produkter som er gode for mig om sommeren og om vinteren. Jeg bruger fx væsentlig mere make-up om vinteren og det kan ses på min hud – også selv om jeg er rense-fanatiker. ALDRIG ikke rense huden både morgen og aften. Det er faktisk det allerbedste tip til en god hud. ALTID noget solfaktor og så en god ansigtsbehandling i ny og næ som budgettet tillader det. Det behøver langt fra den dyreste på markedet, men en som indeholder noget dybde og noget massage.

Læs også:  Den perfekte gave

I forhold til den strålende hud, er der jo masser af “guru’er” som mener det ene, snart det andet. Jeg er sikker på at mange ting er rigtige – jeg dur bare ikke til at være sådan “en-vej-og-kun-den-ene-vej”. Jeg tror på at god sund fornuft og gode rutiner, som sagt, er det bedste man kan gøre for sig selv. Tror du ikke? Man skal altså ikke underkende søvn, mad og drikke.

Gode, grundige og prisvenlige

Nå, men jeg har altså to rigtig gode produkter i gang i øjeblikket – den ene er en scrub og den anden er en serum. For at starte med sidstnævnte, så er den faktisk et testeksemplar fra juhldal. Jeg holder meget af juhldals produkter generelt og har efterhånden en håndfuld klassikere i hudplejeboksen. Men den her serum havde jeg ikke prøvet. Den er med særlig fokus på vitaminer – noget som min sommerhud skriger efter. De første dage, syntes jeg ikke rigtig jeg kunne fornemme effekten, men da jeg havde haft den igang i 10-12 dage, så kunne jeg for det første se, at min hud var mere jævn, ingen tørre områder og jeg fedtede mindre i t-zonen. I ved, det der blanke look man kan få op ad dagen, som er P*****-irriterende. Jeg havde færre røde plamager og generelt en mere silkeagtig følelse på huden. Huden regenerer faktisk. juhldal laver flere forskellige sera og jeg tænker at skulle prøve anti-ageing versionen også. Der er i alt 5 forskellige sera …. og hver især lyder de gode.  (affiliate link)
Serum er drøj i brug – bruger den morgen og aften.

Læs også:  GIVE AWAY - FILORGA LIFT-STRUCTURE

Find serum no 1 Vitaminic fra juhldal her. (affiliate link) (i øvrigt lidt billigere her og med gratis fragt)

Det andet produkt er en fuldstændig latterligt lækker skrubbemaske fra e-cooking med shea butter, mandel og solsikke (har faktisk vundet en pris for bedste produkt til allergikere). Den er, de første gange man bruger den, en pudsig oplevelse, for når man skal vaske den af, så efterlader den en olieret lidt underlig overflade, så længe man pøser vand på den. Når man så dupper sig med håndklædet, så er den følelse på magisk vis væk og man efterlades med en smuk smuk glød og en blødhed, som jeg er helt afhængig af. Bruger den to-tre gange om ugen og jeg siger jer …. først den og så juhldals serum oven på og så en creme ….. åh. Så lækker hud.

Find skrubben fra e-cooking her(affiliate link)

 

Udover det, så leder jeg stadig efter “mirakel-cremen” til øjnene ……så hvis du synes du har fundet den, så skriv lige herunder! 🙂 Den her fra Exuviance er nok den bedste jeg har prøvet …..men gys den er dyr.

Hav en dejlig dag i det skønne vejr.