Shopping og Inspiration

BLACK SWAN SS16 – ny kollektion på trapperne

Lige om lidt skal jeg til Kolding og hente den nye kollektion – BLACK SWAN FASHION SS16. Det er faktisk ret vildt. Kollektionerne hedder altid noget med et bestemt bogstav – det næste i rækken og nu er vi nået til “H”. Jeg startede på “B” og skal altså til at køre min syvende sæson som konsulent for et af Danmarks mest fantastiske mærker. Udover at tøjet er lækkert og at jeg næsten ikke kan vente med at style (ellers var de fleste af os jo nok også stoppet for længe siden), så glæder jeg mig mindst lige så meget til at gense mine faste værtinder og deres gæster, møde nye værtinder og nye kunder som har meldt sig under fanerne, glæde en masse piger med fantastisk nyt tøj og se dem have “skrupler”, når de sidder med listerne og skal vælge ud blandt deres mange favoritter, samt træde til med råd og vejledning til, hvilke styles de vil få mest glæde af i det pågældende liv de lever. Mit mål er jo, at de får shoppet lige præcis de ting, som klæder dem og som de kommer til at slide op.
En spring-summer kollektion er altid ekstra vanskelig og sætter store krav til designerne – især på dansk jord – fordi den både skal kunne dække de sidste kolde måneder, men også klæde sommerpigerne på. Der skal altså både være noget der er lunt og som kan styles lag på lag, men også noget der kan pakkes i kufferten, når ferien melder sig senere. Derudover, skal der være et stærkt brand-dna og en genkendelighed. Samtidig med at der skal være trends og tendenser inkorporeret i kollektionen. Og nå ja … så skal vi konsulenter jo også kunne have den med rundt, så det nytter heller ikke, at der er 200 styles. Mange krav, mange forventninger, men Janne og Sabine er knalddygtige og leverer igen-igen en sikker kollektion, som jeg er stolt af at få lov til at præsentere.
Kataloget er her: BLACK SWAN SS16 og har du mod på at samle dine yndlingsdamer til en omgang tøj og tøserier hjemme hos dig selv, så skriv til mig, så finder vi en dato. Er du mere til at tage nogle stykker under armen og komme til mig, så er det også muligt og endelig hvis du er mest til at få lidt privat tid helt alene til at se kollektionen, så er døren også åben.
En del bestiller også hos mig via kataloget – på mail eller via facebookgruppen (meld dig endelig ind) – og det fungerer også super fint og det kan du selvfølgelig også gøre.
Min mail er marlene.d@blackswanfashion.com

Læs også:  Man siger vel ikke nej tak til at få penge tilbage på de webshops hvor man alligevel handler?

Masser af billeder herunder og som sagt link til kataloget lidt højere oppe med priser osv. Billederne er ikke på webshoppen endnu, da vi jo har de første 3 uger til at sælge i. Tøjet på shoppen er derfor gamle kollektioner. Hvad synes I om den nye kollektion? 🙂 Mit bud på de ti bedste styles kommer selvfølgelig som vanligt, men altid først når jeg har fået kollektionen hjem 🙂
12487059_10153261972922231_287232164154339500_o 12491992_10153261974587231_2969170282209559572_o 12593633_10153261972732231_9118522209387026075_o getimage (2) getimage (3) getimage (5) getimage (6) unnamed (2)