Shopping og Inspiration

Hellooooo og lidt af en heads-up på super rabat

Indeholder reklamelinks

Hej igen 🙂
Long time, no see, som man siger. Jeg har en masse refleksioner jeg gerne vil dele med jer, en masse nye mål og ikke mindst mere energi i forhold til at komme i gang med at blogge igen. Hver ting til sin tid og i stedet for at lægge ud med et mega teksttungt indlæg, så har jeg brug for at starte ud i felt, som de fleste af os kan relatere til og som nogle gange giver en hovedpine og som bare er en bydende nødvendighed at have nogenlunde styr på: Penge!
Når man bliver skilt og lige pludselig står med én økonomi, så bliver man nødt til at starte helt forfra i forhold til at se, hvad man egentlig har. Med hus, bil, barn osv. så er der næsten selvsagt ikke meget tilbage og derfor kan man ikke bare ødsle bort på tøj osv. Det betyder jo ikke, at man ikke skal have nyt indimellem – det betyder bare, at man måske skal tænke sig endnu bedre om end før. Være sikker på, hvad man mangler og hvad man reelt har brug for. For mig, er det faktisk en rigtig sund øvelse, for hånden på hjertet, så har jeg ikke altid været særlig fornuftig med mine køb.
En af de ting, som jeg derfor er endnu skarpere på nu, er at “udnytte” rabatterne, når de kommer. I denne weekend er der 20% på ALT lige her …. både nyheder og udsalg …. til kvinder, mænd og børn. Brug koden Flash20. Det er sjældent at Boozt kører rabat på hele biksen, men det sker altså i denne weekend. I dag og i morgen. 20% på udsalg, som nogle gange er sat 50% ned i forvejen er altså ret godt – især på nogle af de super fede mærker som de har liggende. Og på børnetøj- og sko. Jeg er i gang med den helt store indkøbsliste til Cookie …den dreng vokser jo hurtigere end man kan følge med! 😀

Læs også:  Pink blazer og påskeplaner

collage blue red white

Min egen garderobe mangler mørkeblåt. Jeg kunne virkelig godt tænke mig at tilføje en eller to klassiske mørkeblå bluser (her er det eksempler fra Selected Femme, Boss Orange og Vila), et par trendy bukser (som disse fra Tiger of Sweden) og jeg ønsker mig også en basis-maxikjole, som fx denne fra Selected Femme. Dem jeg har er blevet for store og er derfor enten solgt eller givet bort. Jeg mangler også et par seje sko og kan godt lide de lidt kantede flats, som disse på collagen som også er fra Selected Femme. Det kunne også være de absolut mest komfortable ballerinaer fra Clarks som disse.
Blondebh’erne er med, fordi jeg desværre også har måttet kassere rigtig meget af mit undertøj, da det også er blevet for stort. Min favoritbh er fra Triumph og hedder Amourette. Den er lige nu sat ned i en del farver og med 20% yderligere, så er det næsten for godt et tilbud at misse. Den sorte og den lyse er begge Montmartre fra Ganni, som virkelig laver fine lingeri-ting efterhånden. Burde overveje den lyse mere end den sorte, når nu det er forår og sommer. Hmm…
Det absolut ekstravagante indslag på collagen er den smukke ruskindsfrakkeLaney ” fra Gestuz. Jeg har sukket og sukket og sukket over den frakke lige siden jeg så den i et sneak-peek for efterhånden 7-8 mdr. siden. Den er SÅ fantastisk og jeg overvejer virkelig om taskeopsparingen (mere om den på et andet tidspunkt) må flås en smule for den smukke frakke. Overvejer lige lidt mere ….
Kunne desuden godt tænke mig et par nye musikbøffer – disse fra B&O-play er fede, synes jeg, men det kunne også være en anden slags selv om de er til mænd.

Læs også:  5 grunde til at handle lokalt i Solrød Centeret

Hav nu en god shopping og en fremragende lørdag … se lige hvordan himlen så ud ved 12-tiden hos mig. Meget meget smuk! Nu regner det …..hmm

6 Comments

 • bolize

  Dejligt, dejligt, at du nu er tilbage med din fantastiske blog <3
  Mange skønne sager (ikke friste, ved du 😉 … og gode og anvendelige ting du har samlet sammen i indlægget.
  Du skal nok klare skærene med den ny-anlagte økonomi og ønsker kun det aller aller bedste for dig og lille "supermand" frem over <3

 • Ann

  Yes du er tilbage, gad næsten ikke læse blogs mere. Du er og bliver min favorit. Du rammer mig og min smag lige i øjet. Tak for det!

  Jeg håber alt det bedste for dig i fremtiden. Jeg ser frem til, at du igen frister mig med dine gode ideer og gode smag.