Den lange cardigan

3-IMG_0417 1-IMG_0401 4-IMG_0419 2-IMG_0412Cardigan: Vero Moda / sneakers: Zara / top: Black Swan ss13 / nederdel: Selected Femme / kæde: Pandora / briller: Ray-Ban

Jeg jagtede en lang cardigan for lidt tid siden og spurgte jer til råds … I kom med rigtig mange gode bud og havde da også nærmest næsten klikket en fra Cos hjem. Havde dog besluttet, at jeg lige ville slå koldt vand i blodet og se, hvad jeg kunne finde i Kbh, da jeg havde lidt tilovers-tid at tulle rundt i. Pludselig begyndte det at regne og så hoppede jeg ind i den første og bedste forretning, hvilket var Vero Moda og se nu der, hvad der hang. Bummelum! Et styk lang cardigan i den helt rigtige tykkelse og til en virkelig god pris. Er simpelthen så glad for den og overvejer nu om ikke jeg skal have den i grå også. Er den ikke bare fin? 🙂

Cardiganen fås her fx (stylen hedder Milla Essie Long)

This entry was posted in All posts, AW13, Dagens / Today's, My looks, New buys, Trends & Tendenser and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

6 Responses to Den lange cardigan

 1. Marie-Louise says:

  Den er super fin til dig.. Og billederne ligeledes!

 2. Trine Lykke says:

  Den har vi lige givet min mor som en del af hendes fødselsdagsgave. Den er virkelig lækker og blød, og så endda med øko-tex mærket.

  Du er fin med de nye briller, det er fantastisk som de kan transformere et look…

 3. Også en super fin længde – den må jeg lige se nærmere på 🙂 Er desuden vild med outfittet – perfekt til efterår!

 4. Jeg er helt vild med den og du har stylet den super fint. Den må jeg vist hellere kigge nærmere på. Mangler nemlig lige sådan en lang sag 🙂

 5. Super lækkert outfit! 🙂

 6. Bolize says:

  Jo, den er da virkelig fin til dig 🙂

Comments are closed.