Louis Lørdag,  Louis Vuitton,  Luksusliv og drømme,  Shopping og Inspiration

New in: Louis Vuitton Monogram Epi bælte

1-IMG_1403
Jeg har flottet mig med et nyt bælte! Fra the one and only. Med sølv monogramspænde og i det lækre yderst holdbare materiale Epi. Det er virkelig længe siden, at jeg sidst har fået en lille brun æske med hjem, så det var selvsagt en noget glad Malsen, som forlod butikken et bælte rigere. Det var i øvrigt et tiltrængt køb – alle mine bælter er enten slidte eller alt for store, så det var virkelig et af de mere fornuftsprægede omend lækre køb.
Bæltet er købt sådan at det passer mig både i taljen og på hoften, hvilket også gør brugsværdien noget større. I går havde jeg det på som hoftebælte for at tilføje lidt kant til et ellers ret plain outfit, som I skal se i sin helhed lidt senere.

Håber at I får skudt weekenden godt i gang! Der er masser af julekalenderguf på vej til jer – bl.a. har I måske set at Guapizimo har en vaskeægte dulle-låge åbnet i dag. Skynd jer ind og deltag lige her.

Læs også:  Det glæder jeg mig til i 2021: mere investering, en eksamen, mere Louis Vuitton, maling og en flot togvogn

8 Comments

 • Sascha

  Yeah. Tillykke med det.
  Men har også fortjent at forkæle sig selv når man f.eks. har tabt sig så meget som du

 • Camilla K. Olesen

  Så flot, og tillykke med nyerhvervelsen. Malsen, din Louis Vuitton samling er jo misundelsesværdig lækker, men om nogen, så fortjener du det. Jeg kender heller ingen, som kan se så evigt godt ud, som du kan. Louis Vuitton eller ej!

 • Metteline

  Hvor er det et fedt bælte! Elsker epi! Må jeg ha lov at spørge hvad det ca har kostet? Og når du skal bruge det både til talje og hofter, har du så valgt et nr mindre end du normalt ville købe til hofterne fx? Tak for en skøn blog 🙂

  • Marlene D

   Tusind tak, Metteline for rosen – glad for at du har lyst til at læse med 🙂
   Ja, jeg har nemlig lige præcis valgt et nummer mindre end jeg ville have gjort hvis det kun skulle have været et hoftebillede eller omvendt kan man sige, et nummer større end hvis det kun skulle have været et taljebælte 🙂
   Det kostede lige omkring 2500,-

   Glædelig jul