diverse,  Shopping og Inspiration

Kalenderlåge d. 13. december: x by Trollbeads

xbytrollbeads
Dagens kalenderlåge byder på et helt særligt og meget spændende smykke fra x by Trollbeads. Konceptet, hvis I ikke kender det allerede, er at man samler sit helt eget unikke armbånd med led og låse i forskellige materialer og udformninger …. med et råt twist. Med kant.
De i alt 9 designere, som står bag leddene, skaber alle ud fra deres egne nicher og på den måde opstår smykker, som man ikke finder andre steder. Der er led i gummi, guld, sølv og bronze og man kan få helt enkle designs eller meget detaljerede. Se alle de forskellige designeres arbejder for x by Trollbeads her.
X by Trollbeads er, som I nok har regnet ud, en underlinje af de yderst velkendte Troldekugler. Personligt er jeg helt vild med det her armbånd, som er enkelt og alligevel fyldt med fantastiske modsætninger. Hvis jeg kun skulle pege på ét eneste led, som jeg gerne ville ønske mig til mit armbånd, hvis det var mig der vandt, så ville de være dette.

Gaven i dag er et armbånd med sorte gummiled samt sølvlås og et helt enkelt og stilrent rundt sølvled. Enkeltheden gør at armbåndet vil kunne bæres alene eller sammen med andre afhængig af lyst og lejlighed og så er det nemt at ønske sig nye led til at udbygge det med. Den samlede værdi er lidt over 700 kr.
X by Trollbeads oplyser nærmeste forhandler på 33936093 og ellers kan kollektionen købes online her.

For at vinde dette fine armbånd, skal du blot give dit bud på dit yndlingsled, som du senere ville ønske dig til dit armbånd, hvis du vandt. Se dem her og kopier linket ind i en kommentar på dette indlæg. Dette skal du gøre senest d. 18. december.

Læs også:  5 grunde til at handle lokalt i Solrød Centeret

STORT tillykke til Julie I, som har modtaget en mail 🙂

66 Comments