Vintertur ved Gisselfeldt

gisselfeldt 2

Juledagene har været fantastiske på alle mulige måder og jeg elsker at der har været vinterhvidt uden for de sidste par dage. I går kom der en ordentlig dyne mere og i dag har familien været i sneen, fået røde næser og kolde hænder, men der er tanket op på smil og latter. Utroligt, hvad man kan bruge en gammel træninsgmåtte til … fungerer prima som kælk! 😀
2. juledag var vi til fødselsdag og på vejen hjem var lyset helt fantastisk. Da vi alligevel kører næsten lige forbi, slog vi et smut over Gisselfeldt for at nyde den oldgamle landsbystemning og det store gods. Krogede træer med sne på og med begyndende tusmørke er lige dele smukke og uhyggelige.

Der var ingen chance for at jeg frøs i hvert fald, for hold nu op, hvor er jeg glad for min nyindkøbte jakke fra The North Face. Den er skøn er den og havde endda også fluffyness på vinterstøvlerne fra Ilse Jacobsen (halv pris lige nu på webshoppen). Derudover bare minimal makeup og hestehale …. ikke særlig fancy men min hud har haft godt af en lille makeup pause julen over.

Jeg synes i øvrigt jeg lige vil fortælle om en ret fantastisk give away, som jeg har kørende på børnebloggen. Der er en virkelig dygtig fotograf som udlodder et photoshoot og billede med ramme til én heldig læser, så synes da at I skal smutte over og deltage hvis I har børn eller kender nogen som burde have en omgang billeder taget. Så fine og hun er mega dygtig, hende fotografen Mette Lyck 😉

Håber at I har haft nogle dejlige fridage og nydt julen i bedste stil 🙂

gisselfeldt north face arctic

This entry was posted in Dagens / Today's, Livet er en fest, My looks, New buys, On the go, Visit Denmark and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

13 Responses to Vintertur ved Gisselfeldt

 1. Hs says:

  Dejlige billeder og den jakke er virkelig flot til dig!

 2. Marie-Louise P. Larsen says:

  Super dejlige billeder af dig. Der er så flot dernede ved Gisselfeldt! 🙂

 3. Sascha says:

  Hvor ser det dejligt ud!
  Og det lyder til at i har haft en skøn jul. Det har jeg også 🙂

  Jeg skynder mig over på minimalsen med det samme 😀

 4. Smukke smukke billeder – både af naturen men bestemt også af dig.

  God jul og Godt nytår smukke!

  Bedste hilsner
  Anne

 5. Christina says:

  Så fine og stemningsfulde billeder, det ser rigtig hyggeligt og koldt ud.

 6. Meget smukke billeder 🙂

 7. Pingback: Malsen – Velkommen 2015 – farvel til det gamle år

Comments are closed.