Til christmas event hos Louis Vuitton

Acne Track

En af de begivenheder, som jeg glæder mig til hver december, er juleeventen hos Louis Vuitton. Den er overhovedet ikke blogrelateret, men er for gode kunder og venner af huset.
Louis Vuitton sørger for lækre drinks og snacks samtidig med, at man kan handle eller lade være, mingle, snakke og møde andre brandinteresserede. Det er jo skægt, hvordan ens venner og bekendte egentlig er blevet en del af ens liv, men jeg har faktisk en god håndfuld virkelig gode bekendtskaber, som er skabt, fordi vi kan lide LV. Når vi ses IRL – som regel hos LV – er det endnu mere fantastisk og tiden ender altid med at gå alt alt for hurtigt.

Jeg havde sat mig for, at jeg skulle se på nogle sneakers, som har spøgt  længe, men det endte slet ikke med at blive dem jeg havde tænkt … det endte med noget ganske andet, som jeg vil vise jer i et andet indlæg 🙂
Mit outfit var ret simpelt med en gråternet højhalset kjole, som jeg synes går godt til mit nye (og kortere) hår – dertil ankelstøvler, lang cardigan og selvfølgelig min nyeste Louis Vuitton taske … min højt værdsatte Louise i sort epi. Havde gejlet den lidt op med lidt snefnugs-lir 😛

En dejlig aften med masser af smil og nye ting til ønskelisten ha ha …. sådan går det altid.

I dag er dog knap så luksuriøs – arbejde til kl. 18, men til gengæld med et nyt skoleprojekt, som kan komme til at få super positiv indvirkning på den måde vi samarbejder på i den afdeling hvor jeg er. Glæder mig 🙂 Håber at I får en dejlig start på denne decemberuge … er I mon i mål med julegaverne?

I får lige en masse billeder 🙂

Louis Vuitton snowflake key chain Louis Vuitton København Louis Vuitton København Louis Vuitton København foto 5 Louis Vuitton epi louise snowflake Acne track

This entry was posted in Bags, Dagens / Today's, Livet er en fest, Louis Vuitton, My collections, My favorites, My looks, New buys, On the go, wishlist and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

14 Responses to Til christmas event hos Louis Vuitton

 1. Sascha says:

  Ihh hvor du teaser. Jeg er SÅ nysgerrig på at se den taske 😀

  Super fin kjole til dig. Det ser virkelig classy ud!

  Og så elsker jeg effekten på det billede du har taget af Alma’erne 🙂

  • Sascha says:

   Og forresten nu vi er ved LV – tror du at en speedy bandouliere ville fungere som pusletaske? Vil den passe hen over styret på en barnevogn?
   Jeg kunne virkelig godt tænke mig en lækker taske som pusletaske nemlig 🙂

   • Malsen says:

    Hmmmmm….. måske, men tror du ikke du vil være træt af at den ikke kan sættes rigtig fast? Remmen er jo selvfølgelig til at indstille, men vil den ikke glide ned over styret? 🙂

  • Malsen says:

   Mange tak 🙂 Hvorfor tror du det er en taske? 😀
   Ja, det er fint ikke? Der er lidt filter på, men de stod der og lignede bolcher!

 2. Hvor lyder det bare lækkert! 🙂
  Og elsker simpelthen din taske, især flot med snefnug detaljen, hvilket jo er helt perfekt 🙂

 3. StyleStories says:

  Hvor er kjolen bare flot til dig! Den bliver jeg da vist lige nødt til at tjekke lidt ud 😀

 4. StyleStories says:

  Æv, så er den udsolgt… 🙁 Men fin er den!

 5. Lækkert outfit – og sikket event 🙂

  /Linda

  • Malsen says:

   Tusind tak 🙂
   Ja, det er skønt … det er det hver gang. Glæder mig allerede til næste år.

Comments are closed.