diverse

At blive kildet på næsen med en fjer

Sikke en skøn dag det har været i går. Det lune vejr drev os ud på en lille tur med løbecykel, hund, blå himmel, gule marker og fuglesang. Og vi legede tingfindere. En del af tingene blev efterladt udenfor, da de stadig var levende ha ha …. snegle, biller og den slags og er derfor ganske udokumenterede 😀 Men den fine tulipan, en kogle og en smuk fjer blev alle hjembragt og jeg blev kildet på næsen med fjeren. Det var lige efter at min søde søn racede ned ad en bakke, kørte lidt for stærkt og samtidig skulle se om jeg nu også fulgte med i hans udfoldelser. Det resulterede i at han kørte direkte i skovgrøften, som heldigvis tog imod ham med sin bløde jord og blade. Skraldgrinende rejste han sig op og spurgte om “det havde set fedt ud” 😀 ha ha …. han bliver 4 til maj og noget af det sjoveste.
Håber at I har nydt lørdagen på samme niveau som vi har. I dag venter endnu en hyggelig dag med bedsteforældre, kage og afslapning. Og frem for alt lækkert vejr ser det ud til. 


Læs også:  En omfattende oprydning er i gang