Shopping og Inspiration

Heldig

Når det kommer til konkurrencer, så var jeg inde i en god vinderstime i december, hvor jeg faktisk vandt en del – både på blogs og i facebookkonkurrencer; men så var det som om heldet lagde sig lidt ind til for nylig, hvor jeg vandt 3 x Dust It hos søde Michelle fra Chelles Channel. Tak 🙂
Jeg er spændt på at prøve dem, for selv om det vel nok er et af bloglands mest omtalte hårprodukter, så har jeg faktisk aldrig fået købt en. Er I Dust It fans?

Jeg tjekker ind igen senere med et sommeroutfit – var til hyggelig sommertamtam i går og skal ud igen i aften, hvor den står på grillparty med en masse hyggelige og rare mennesker. Only….what to wear?! Vejret er jo mystiskheden selv altså og godt nok er der overdækning, hvor jeg skal hen, men det er stadig ude. Gah.

Læs også:  Leggings til kjoler, leggings til sweats, leggings til alt - coronatidens bedste beklædningsdel

24 Comments

  • rijaH

    Jeg har også fået købt den langt om længe.. men har ik luret hvordan man ska bruge den 🙁 Så du må lave en video ;D Mht. til tøj tror jeg du skal tage godt med tøj på hvis du skal være ude, det bliver vist rimelig køligt :/

  • Marie-Louise

    Jeg har den, den er super! Bruger den til mere fyld i hovedbunden, så håret “rejser sig” 🙂
    Synes dog ikke den har sådan en tør-shampoo effekt, som mange siger.

  • Litzy

    Må indrømme at dit held missunder mig lidt. Jeg er SÅ uheldig når det kommer til spil/konkurrencer. Men glæder mig til at høre hvad du synes om præmien – har ikke selv haft mulighed for at prøve den.
    Tillykke med det

    • Malsen

      Tak 🙂 Jeg har været heldig det sidste års tid….men altså ikke i Lotto osv. Ævs.

  • Natascha Maja

    Jeg har en Dust It, som jeg bruger af og til, men jeg er lidt i tvivl om, hvad jeg egentlig synes om den. Den giver en anden effekt end tørshampoo – mit hår føles lidt mærkeligt, efter jeg har brugt den, nærmest tørt, men sticky? Til gengæld giver den rigtig meget volume, så hvis jeg fx skal toupere mit hår, er den rigtig god;)

    • Malsen

      Okay….synes da ikke det lyder så rart det med tørt og sticky?! …..Hmm…..nå men jeg må se at få det prøvet 🙂

  • StyleStories

    Jeg er helt vild med det, det har virkelig været en revolution for mig. Håret bliver ret mærkeligt og stift, men det giver fylde som intet andet produkt.

  • june... @ Pixelerede finurligheder...

    Hvor er du bare heldig! 🙂 Jeg har ikke prøvet dust it, men det er fordi at Schwarzkopf tester på dyr, og jeg går helt uden om sådan nogle produkter. Hvis det ikke var fordi de testede på dyr, så lyder det som et ret fantastisk produkt 🙂

  • Guapizimo

    Du er vist en lige så heldig kartoffel som jeg er, måske skulle vi spille Lotto sammen, det må fordoble heldet 😉

    Jeg har en Dust-it, men har ikke rigtig fået brugt den, har så mange andet hårgeil jeg bruger pt. Håber du får en hyggelig aften uden vejret driller alt for meget!

    • Malsen

      Hahaha, ja, det kunne være vi skulle det! 🙂
      Tak…vejret var ok…..det var bare lidt koldt 🙂

  • Lullumut

    Tillykke 🙂 Jamen jeg er rigtig glad for den. Den løfter ligesom lige håret på toppen. Glemmer dog at få den brugt. Har ligesom Guapizimo så meget andet også 🙂

  • Malene

    Jeg fik mig også en dust-it i julegave, og den fungerer ikke som jeg ville have den til 🙁
    Mit hår bliver flyvsk og elektrisk, og utroligt fedtet af det…
    Læg endelig en video op hvis du finder ud af en god måde at bruge den på uden alle minuserne 🙂 – jeg er stadig lost.

    • Malsen

      Ok? Hmm…..ja, det lyder jo ikke særlig godt, Malene.
      Jeg prøver og hvis jeg lurer et trick, så skal jeg nok give tips videre 🙂