Hjem og bolig,  Shopping og Inspiration

Min jul – snekugler og folkevogne

Jeg nævnede det allerede sidst. Det er jul lige om lidt og selv om det måske kalendermæssigt stadig kun er midt november, så er mit hovede altså begyndt at gennemgå juleinventaret, lave gavelister, shoppe julegaver, finde kalendergaver til Silas osv.

En af mine egne juletraditioner er, at jeg altid køber en smule nyt pynt hvert år. Både noget som Silas synes er børnehyggeligt og også noget som jeg synes er mere klassisk og måske “finere”. I år har jeg købt den fine folkevogn fra House Doctor. Nåede ikke at få den sidste år, så klikkede den hjem allerede i august da Nordhjem meddelte at den kunne forudbestilles. Ha ha, jule cray cray 😂 Den er stadigvæk på lager, men der står “få stk”, så jeg ville skynde mig at hapse den, hvis jeg var dig. Den er SÅ fin. (Link længere nede)

De små snekugler er fra Søstrene Grene og dem spottede jeg tilfældigvis i  søndags i Næstved Storcenter. De er direkte nuttede og jeg hev begge varianter ned fra hylden i en ruf! Det blev også til nogle smukke kugler med fjer og nogle andre glaskugler og lidt fugle til træet men pas på, for der er så meget smukt, men det er ikke helt billigt. I ved 20kr her og 20kr der ikk’ ….. jeg købte vist 10 stk i alt.

Så pynten er vist på plads ….. tror jeg 🙂 Så mangler vi bare julevejret – håber lidt på scener som dette år. Så hyggeligt jo.
For 7 år siden skrev jeg dette indlæg (7 år?! …. hold da mule jeg har været her længe …. hvordan skete det lige) om noget af mit faste julepynt. Det er ikke designerting eller noget, men bare små fine julerier, som har en historie. Nå ja, og så noget om nasty nisser! 😀
Og året efter delte jeg mit fine juletræspynt med jer. Desværre er en gris senere afgået ved knusedøden – jeg kan ikke engang give barnet skylden. Det var mig og jeg har ikke tilgivet mig selv endnu. Hø hø.

Læs også:  Kunstigt kirsebærtræ i stuen - en lille forårsændring i stuen på budget

Er I begyndt at tænke på julen?

Links (affiliate)

Folkevogn – House Doctor

Snekugler – Søstrene Grene